Vendsyssel FF

Rødt kort blev dyrt i nyt Vendsyssel nederlag

Et rødt kort efter en halv time og Horsens' dødbolde blev for meget for Vendsyssel

Foto: Henrik Bo

Foto: Henrik Bo

Vendsyssel kunne inden dagens opgør distancere Hobro på sidstepladsen med fem point, mens Horsens havde mulighed for at rykke op i top seks, når runden var spillet færdig, alt efter hvordan udfaldet blev i de andre Superligakampe.

Det blev Horsens, som trak det længste strå. Et rødt kort til Jon Thorsteinsson blev afgørende for kampen, da Vendsyssel ikke kunne forsvare sig mod Horsens utallige indlæg, og derfor må rejse fra Casa Arena med et 3-0 nederlag.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Henrik Bo

De hvide fra Hjørring viste fra kampens start, at der kan være noget om det, når de siger, at de gerne vil være et mere boldspillende hold. Desværre for Vendsyssel blev det ikke ved så meget andet end det. For selvom de i indledningen havde bolden meget på den sidste tredjedel af banen, så lykkedes de ikke med at skabe de store chancer.

Bolden kom herefter mere og mere på Horsens fødder, og de var efter 12 minutter tæt på at få prikket hul på målbylden i forårssæsonen, da et indlæg omkring det lille felt blev rettet af mod mål, men Tørnes var vågen mellem stængerne.

Efter godt en halv time fik Jon Thorsteinsson sit andet gule kort, da han på en dødbold unødvendigt rev Mathias Nielsen ned på kanten af feltet. Han havde ti minutter før modtaget et gult kort på midten af banen, og det betød derfor, at islændingen blev sendt hurtigt bad.

Ondt blev værre for Vendsyssel, da Emmaniel Ogude kort før pausen lagde sig ned i midtercirklen og bad om en udskiftning. Ind i stedet kom Lucas Jensen.

Vendelboerne var inden udvisningen hårdt presset af Horsens mange lange bolde mod mål, og det fortsatte kun i samme hastighed efter det røde kort. Men det lykkedes Sander Fischer og Andreas Kaltoft at afvise de mange bolde i boksen og holde nullet til pause.

Vendyssels cheftræner, Jens Berthel Askou, lavede en enkelt ændring til starten af anden halvleg. Ud gik Francisco Júnior og ind kom Dylan McGowan, som skulle være med til at styrke vendelboernes defensive udgangspunkt med en mand i undertal.

Horsens skulle kun bruge to minutter efter pausen på tilspille sig en kæmpe chance. Efter et hjørnespark og flere halve clearinger kunne Tørnes takke overliggeren for at være i vejen fra et godt Horsens-drøn. Og kort efter var det stolpen, som tog fra, da Michael Lumb forsøgte sig fra distancen.

Ni minutter inde i anden halvleg gik den ikke længere for Vendsyssel. Et hjørnespark endte i panden på Mads Juel Andersen, som headede den hen over Tørnes i målet.

Tre minutter senere gik det endnu engang galt. Et fladt indlæg fra Horsens venstre side gav en afslutning på mål, som Tørnes halvklarede, men Oliver Drost var hurtigt over returbolden og bragte Horsens på 2-0.

Endnu et hjørnespark blev dyrt for Vendsyssel, da Mads Juel Andersen igen vandt sin direkte duel og scorede sit andet mål til 3-0 efter 73 minutter.

Selvom Horsens havde flere muligheder for at gøre det til 4-0, så blev det "kun" ved de tre.

På mandag venter der Vendsyssel FF en stor opgave, når de skal forsøge at tage forårets første point mod førstepladsen, FCK, på udebane i Telia Parken.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.