AaB

Sådan er AaB's chancer for at få fingre i succesfuld Viborg-duo

På rygtebasis har både Christian Sørensen og Viborg-træner Lars Friis været kædet sammen med et skifte til AaB

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

FODBOLD:Der har været snakket en del om Christian Sørensen som en mulig AaB-forstærkning. Ligeledes har Lars Friis været nævnt i den rygtestrøm, der har været i kølvandet på Martí Cifuentes' skifte til Hammarby.

I forbindelse med Jammerbugts træningskamp fredag aften mod Viborg fik Nordjyske lejlighed til at høre Viborgs sportschef Jesper Fredberg om de forskellige rygter, der på forunderlig vis har flettet AaB og Viborg sammen i de seneste uger.

- Vores ambition i dette transfervindue har været, at vi skulle komme ud stærkere, og lige nu er vi der. Derfor står vi heller ikke med tanker om, at vi skal sælge flere spillere i øjeblikket. Det tror jeg ikke, vi kan melde mere klart ud. Jeg har jo lært, at man aldrig skal sige aldrig, men vi har ingen intentioner om at sælge, og skulle det blive aktuelt alligevel, så skal det virkelig være meget voldsomt, for vi er meget tilfredse med truppen, siger Jesper Fredberg.

- Jeg kan godt se, at den historie har været en del i medierne, men vi er ret afklaret med, at det ikke kommer til at ske i det her vindue. Vi har solgt Sebastian Grønning i det her vindue, og det er nok for os, men det er kun godt, at vores spillere gør det så godt, at de bliver nævnt i sådan en sammenhæng.

- Christian har gjort det godt, men vi vil holde fast i vores stabilitet, så det kommer ikke til at ske, siger Jesper Fredberg.

- Det samme kan jeg sige om Lars Friis. Han skal heller ingen steder. Lars bliver her. Han passer godt. Det er slet ikke et tema for os. Jeg ved godt, at vi ikke har et transfervindue for trænere, men Lars bliver her. Vi er meget glade for Lars, og han passer perfekt ind i vores projekt, siger Jesper Fredberg.

Jammerbugt fik i øvrigt en ordentlig snitter af Viborg, der trods udtalt mangel på skarphed vandt træningskampen 5-0 mod et Jammerbugt-hold, der havde en række nye ansigter med. Der er dog lang vej til at få sammenspillet et ellers ikke uinteressant spillermateriale.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.