Se billederne: Fortuna Hjørring smed point for første gang

Fortuna Hjørring skabte masser af chancer, men skarpheden foran mål manglede

Fortuna Hjørring-spillerne kunne ikke få hul på bylden mod Kolding. Foto: Kim Dahl Hansen <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

Fortuna Hjørring-spillerne kunne ikke få hul på bylden mod Kolding. Foto: Kim Dahl Hansen Foto: Kim Dahl Hansen

FODBOLD:For første gang i denne sæson satte Fortuna Hjørrings fodboldkvinder søndag point til i Gjensidige Kvindeligaen.

Se billeder fra kampen nederst i artiklen.

Efter fire sejre på stribe måtte vendelboerne skuffende nøjes med 0-0 i hjemmekampen mod Kolding, der før søndagens kamp ellers kun havde hentet tre point i sæsonens første tre kampe.

Men Fortuna Hjørring havde fortjent bedre, mener cheftræner Brian Sørensen.

Fortuna Hjørring - Kolding 0-0 (0-0)

Fortuna Hjørrings opstilling (3-4-3): Adelaide Gay - Maria Mihaela Ficzay, Laura Frank, Angela Beard - Janelle Cordia (Karoline Olesen, 60. minut), Clare May Wheeler, Sofie Lundgaard (Asii Berthelsen, 90. minut), Florentina Olar - Mathilde Carstens (Indiah-Paige Riley, 60. minut), Emma Snerle, Olivia Møller Holdt

Tilskuere: 236

- Alene det første kvarter havde vi tre kæmpe muligheder, og ser man over hele kampen, kan jeg i hvert fald finde 10 store chancer. Vi manglede den sidste skarphed og koldblodighed, ligesom deres keeper gjorde det rigtig godt. Det var ren utur, at vi ikke lige fik den sparket ind i dag.

- Det er svært at spille mod et hold, der kommer i en 5-4-1-opstilling og bare vil begrænse nederlaget, men jeg kan ikke forvente meget mere, når vi alligevel skaber så meget og er i så meget kontrol. I det sidste kvarter trykkede vi hårdt på, mens vi i nogle af de andre kampe har haft svært ved at holde kadencen over alle 90 minutter.

- I dag og i morgen skal vi være skuffede over at have mistet to point, men så skal vi bare køre på igen. Der var mange positive ting, og så skal vi bare genfinde skarpheden fra de første kampe, siger Brian Sørensen.

Med pointtabet mistede Fortuna Hjørring et skridt i forhold til de forsvarende mestre HB Køge, der nu er ene om at have maksimumpoint efter de første fem spillerunder.

- På den lange bane tror jeg ikke, at det her er noget, der kommer til at forfølge os. Køge var også lige ved at smide point i går mod AGF, og det bliver nok de indbyrdes kampe mellem os, Køge og Brøndby, der bliver afgørende. Vi må se, hvordan det udvikler sig, men det er selvfølgelig en vigtig kamp, vi har i næste uge mod Brøndby, siger Brian Sørensen.

Fortuna Hjørring har tre point ned til Brøndby, inden de to hold på lørdag mødes i Brøndby.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.