Nordjyllands smukkeste stadion

Se med: Her er Nordjyllands smukkeste stadion

Læserne på nordjyske.dk har talt: De 25.000 kroner går til den lille klub Bælum/Solbjerg IF i Himmerland

FODBOLD:Tirsdag eftermiddag faldt afgørelsen i NORDJYSKEs store konkurrence "Nordjyllands smukkeste stadion".

Efter at en dommerkommité havde udpeget fem nominerede, var det op til læserne på nordjyske.dk at pege på vinderen i en afstemning.

4777 var inde og afgive deres stemme, og afgørelsen var tæt. Men Blue Heart Arena i Bælum løb i den sidste ende med sejren og førstepræmien på 25.000 kroner.

- Det er fantastisk at få kredit for det store frivillige arbejde, der bliver lagt i klubben. Så det er fantastisk at blive anerkendt med sådan en pris. Der er et ejerskab her i Bælum/Solbjerg IF, som er blevet bygget op i generationer, og det arbejde fortsætter, siger bestyrelsesmedlem Nicolai Niemann.

Den tidligere landsholdsspiller Morten Bruun, der var en del af dommerkommiteen, deltog også og var med til at overrække pokal og check til Bælum/Solbjerg IF.

- Jeg havde aldrig været i Bælum før, men det er et meget charmerende stadion. Der er en del forfaldne anlæg rundt omkring i Danmark, men her kan man se, at der er et ejerskab, og at der har været og stadig er liv i klubben. Det er tydeligt, at man har lyst til, at stadion skal være et sted, hvor man skal kunne være bekendt at byde sine gæster velkommen, siger Morten Bruun.

Afgørelsen i "Nordjyllands smukkeste stadion" blev streamet live på nordjyske.dk. Gense udsendelsen, hvor den tidligere landsholdsspiller Morten Bruun også deltog, herunder:

Trappeopgangen til banen, de murede udskiftningsbokse, de overdækkede ståpladser - samt bænkene, der er indbygget i volden rundt om banen - er også nogle af de ting ved Blue Heart Arena, der er blevet fremhævet at dommerkommiteen.

Vinderklubben har ikke på forhånd turde spekulere i, hvad de 25.000 kroner skulle gå til, hvis man fik titlen som ”Nordjyllands smukkeste stadion”.

- Men jeg håber, at nogle af pengene kan gå til vores ungdomsspillere, som jo er fremtiden for klubben, siger Bælum/Solbjerg IF’s mangeårige træner, Danny Jensen.

Den plan er bestyrelsesmedlem Nicolai Niemann med på, men beslutningen skal tages af medlemmerne.

- Nogle af pengene tror jeg også kunne gå til at forbedre faciliteterne endnu mere på Blue Heart Arena, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.