Selvmål sikrede Thisted FC point

Thyboerne kæmpede med at hælde bolden over stregen mod FC Roskilde, men en tilfældighed fik hjemmeholdet på måltavlen

Thisted FC hentede point for anden kamp i streg, da man spillede 1-1 mod FC Roskilde. <i>Arkivfoto: Kim Dahl Hansen</i>

Thisted FC hentede point for anden kamp i streg, da man spillede 1-1 mod FC Roskilde. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

FODBOLD:Thisted FC fik ikke fulgt op på sidste sæsons sejr, da thyboerne lørdag tog imod FC Roskilde i Thisted. Det blev derimod 1-1 mod sjællænderne.

Det ene point kommer efter, at Mikkel Agger i sidste uge skød sæsonens første sejr hjem for Thisted FC. Dermed er man oppe på fire point efter sæsonens første fire kampe i 2. division

Thisted FC - FC Roskilde 1-1 (1-1)

  • Fodbold, mænd, 2. division
  • Mål: 0-1 Valdemar Schousboe (4. minut), 1-1 Valdemar Montell, selvmål (37. minut)

Gæsterne kom hurtigt foran i opgøret, da et frispark blev begået af thyboerne. Det eksekverede FC Roskilde straks på, og bolden endte efter omveje ved Valdemar Schousboe, som fik hovedet på bolden og snød Andreas Raahauge i mål.

En halv times tid senere var det igen en standardsituation, som førte til mål. Her blev et indkast sendt ind i det fylde FC Roskilde-felt, og pludselig var bolden lige så stille på vej ind over målstregen efter at have ramt flere Roskilde-spillere. Dermed blev Valdemar Montell noteret for et selvmål, selvom det i situationen var svært at se, hvem sidste mand på bolden var.

I slutningen af kampen var Thisted FC tættest på at sikre alle tre point, da bolden dansede faretruende på stregen i FC Roskilde-målet, inden en sen clearing stod i vejen for en scoring. Dermed måtte hjemmeholdet nøjes med en uafgjort og sæsonens fjerde point.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.