Serena Williams gør comeback i Wimbledon-opvarmning

Efter et års pause på højeste niveau får Serena Williams comeback. Hun spiller i Eastbourne og Wimbledon.

Da hun sidste år måtte trække sig fra sin kamp i første runde med en skade, kunne Serena Williams ikke holde tårerne tilbage. <i>Adrian Dennis/Ritzau Scanpix</i>

Da hun sidste år måtte trække sig fra sin kamp i første runde med en skade, kunne Serena Williams ikke holde tårerne tilbage. Adrian Dennis/Ritzau Scanpix

Tennisspilleren Serena Williams gør comeback på græs senere på måneden.

Arrangørerne af Wimbledon bekræfter tirsdag på Twitter, at hun har fået et wildcard til singleturneringen, og WTA tilføjer, at hun forinden deltager i turneringen i Eastbourne.

Den 40-årige stjerne har ikke spillet på højeste niveau, siden hun deltog i samme turnering for et år siden.

På Instagram antydede hun tidligere tirsdag, at hun var på vej tilbage til tennisbanen.

- SW og SW19. Vi har en date. 2022 vi ses der, skrev hun.

SW henviser til amerikanerens initialer, mens SW19 er postnummeret, hvor grand slam-turneringen spilles i England.

Serena Williams har vundet 23 grand slam-turneringer i single i løbet af karrieren, men de seneste år har hun droslet gevaldigt ned på tennissen.

Sidste år stillede hun blot op i fem turneringer og var altså senest i kamp, da hun i første runde af Wimbledon trak sig fra opgøret mod hviderusseren Aliaksandra Sasnovich med en skade.

Ved den lejlighed kunne hun ikke holde tårerne tilbage, og der blev spekuleret i, om det var afslutningen på hendes karriere.

Siden er hun raslet ned ad ranglisten, hvor hun nu ligger nummer 1208. Det er 20 år siden, hun første gang spillede sig op som verdensetter.

Tidligere på måneden offentliggjorde Wimbledon sin liste over foreløbigt tilmeldte spillere, og her fremgik hverken Serena eller søsteren Venus Williams' navn.

Mens Serena Williams nu lader til at stille op, vides det ikke, om søsteren har tænkt sig at gøre det samme.

Hun har vundet den prestigefyldte turnering i det sydvestlige London syv gange i single - senest i 2016, mens hun nåede finalen i 2018 og 2019.

Williams' mangeårige træner, Patrick Mouratoglou, meddelte i april, at han havde fået job som træner for rumænske Simona Halep.

Græsturneringen i Eastbourne begynder 19. juni. Otte dage senere begynder Wimbledon.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden