Sikker sejr i sæsonens bedste Thisted-præstation

Thisted FC vandt 3-0 over HIK efter en præstation, der klart er sæsonens bedste fra thyboerne

Antonio Bustamante kom på måltavlen med en flot frisparksscoring, da Thisted FC vandt sikkert over HIK. <i>Arkivfoto: Bo Lehm</i>

Antonio Bustamante kom på måltavlen med en flot frisparksscoring, da Thisted FC vandt sikkert over HIK. Arkivfoto: Bo Lehm

FODBOLD:Det har været meget op og ned for Thisted FC i denne sæson. Mest ned bedømt på den hidtidige pointhøst. Alt det blev dog glemt efter søndagens meget overbevisende sejr over HIK, der blev sendt retur til Hellerup med en mindre fodbold-lussing. 

Noah Iversen headede Thisted FC i front efter 17 minutters åben slagudveksling. Fra det punkt var det i højere grad Thisted FC, der sad på kampen. Hjemmeholdet kombinerede ved flere lejligheder rigtig fint, og man kunne sagtens have været foran med mere end 1-0 ved pausen. 

Kampbilledet var nogenlunde det samme efter pausen. HIK spillede og spillede, men københavnerne kom ingen vegne. Det gjorde Thisted til gengæld, da Jeppe Svenningsen 10 minutter efter pausen gjorde det til 2-0. 

Med cirka en halv time tilbage af opgøret faldt afgørelsen reelt, da HIK fik udvist Deniz Yukcku for en nødbremse, der blev trukket lige udenfor eget felt. 

Han fik marchordre, men det blev en dobbelt straf, da Antonio Bustamante på det efterfølgende frispark gjorde det til 3-0, da han flot krøllede bolden over muren og ind i det lange hjørne. 

Resten af kampen blev en formalitet at få overstået for Thisted FC, der oven i købet gav debut til den tidligere Jammerbugt-spiller Ahmad Gero, som man netop har skrevet kontrakt med. 

- Vi har i denne sæson haft nogle udfordringer i forhold til skader, hvor vores offensive muligheder har været begrænset. Vi er derfor glade for at kunne tilføje Ahmad Gero, der kan supplere vores offensive muligheder, siger sportschef Peter Bechmann i en pressemeddelelse, der blev sendt ud umiddelbart inden kampen. 

Med de tre point er Thisted FC nu noteret for 11 point, og man har spillet en kamp færre end de øvrige hold i rækken, da sidste rundes kamp mod Esbjerg blev udsat, fordi Esbjerg havde spillere afsted i landsholdstjeneste. 

Thisted FC - HIK 3-0 (1-0)

  • Mål: 1-0 Noah Iversen (17. minut), 2-0 Jeppe Svenningsen (55. minut), 3-0 Antonio Bustamante (63. minut)
  • Udvisning: Deniz Yukcu (63. minut), HIK

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.