EH Aalborg

Skytte tror på overraskelse: Vi skal udnytte, at de er trætte

København Håndbold spillede Champions League mandag, og det kan blive en fordel for EH Aalborg, mener Julie Jensen

HÅNDBOLD:EH Aalborg har været prügelknabe i mange kampe i indeværende sæson i kvindernes håndboldliga. Derfor var forløsningen også stor, da holdet forleden slog Randers HK med 26-24 og dermed overlod rækkens sidsteplads til Ringkøbing.

I aften gælder det en udekamp mod topholdet København Håndbold, men det er på ingen måde en gratis kamp for EH Aalborg-skytten Julie Jensen.

- I min bog findes der ingen gratis kampe. Vi tager derover for at skabe overraskelsen. De slog os klart i vores første møde i sæsonen, men vi var okay med i den kamp og scorede en del mål. Vi tror på, at vi på et eller andet tidspunkt kan overraske og slå et af de store hold, siger Julie Jensen.

Hun er glad for sejren over Randers HK, der nok var en forløsning - men så heller ikke mere.

- Vi vidste godt, at det var en af de kampe, vi kunne vinde. Og vi må også sige, at det er ved at være alvor. Vi skal have nogle point, hvis vi skal redde livet. Vi spillede med stor intensitet og vildskab, men det er også nemmere mod et hold som Randers end mod et stort hold, hvor man ikke rigtig er tæt på noget.

- Jeg synes ikke, vores træner efter sejren over Randers har været anderledes end de plejer. Vi har arbejdet videre og forsøger hele tiden at blive bedre. Der venter nogle vigtige kampe mod nogle af de andre hold i vores ende af tabellen. Her skal vi have point. Vi skal meget gerne undgå, at kampen i Ringkøbing i sidste spillerunde bliver en direkte kamp om at undgå nedrykning, siger bagspilleren.

København Håndbold spillede Champions League-kamp mod Odense mandag, så det er ikke det værste tidspunkt at møde dem set gennem nordjyske briller.

- De må være lidt trætte fysisk og mentalt, og når de "bare" skal spille mod os, kan det være, at de tager lidt let på det. Det er også en mulighed at nogle af de unge piger skal ind mod os. Det kan klart blive en fordel, og det skal vi udnytte, hvis vi kan. Men vi må også indrømme, at de er megagode og har en bred trup, siger Julie Jensen.

Hun og holdkammeraterne må i aften undvære cheftræner Karen Brødsgaard, der er på tur med sit andet job på Aalborg Sportshøjskole. Assistent Søren Fisker skal derfor stå i spidsen for holdet.

- Det er jeg helt tryg ved. Søren stod i spidsen for holdet i sidste sæson, hvor vi rykkede op. Så det skal nok gå, siger Julie Jensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst