Spillerforening raser mod Jammerbugt-ejer

Seks spillere i 1. divisionsklubben i fodbold må ikke længere bo på Jetsmark Idrætscenter

Jammerbugt-ejer Klaus-Dieter Müller (tv.) ses her i samtale med cheftræner Nabil Trabelsi. Førstnævnte tysker er kommet i strid modvind hos Spillerforeningen. <i>Arkivfoto: Lars Pauli</i>

Jammerbugt-ejer Klaus-Dieter Müller (tv.) ses her i samtale med cheftræner Nabil Trabelsi. Førstnævnte tysker er kommet i strid modvind hos Spillerforeningen. Arkivfoto: Lars Pauli

FODBOLD:Seks professionelle fodboldspillere hos 1. divisionsklubben Jammerbugt FC kan ikke længere blive boende på Jetsmark Idrætscenter, hvor de i nogen tid har været indkvarteret.

Klubejer Klaus-Dieter Müller skylder 100.000 kroner for værelserne, og da han ikke overholdt fristen om at betale senest torsdag 7. april, måtte spillerne rykke ud.

Ifølge TV 2 Nord har klubejeren i stedet lejet to lejligheder midlertidigt frem til søndag, hvorefter de seks udenlandske spillere rykker videre på hotel.

- Det er helt grotesk, det vi lige nu oplever i Jammerbugt FC, og det er helt uden fortilfælde. Vi forventer, at han tager hånd om spillerne og finder en passende bolig til dem, siger Allan Reese, vicedirektør i Spillerforeningen.

Nordjyske har torsdag eftermiddag været i kontakt med centerchef John Nielsen fra Jetsmark Idrætscenter, der ikke ønsker at uddybe de nærmere omstændigheder omkring sagen.

- Det er noget, Klaus-Dieter Müller selv er herre over, lyder hans eneste kommentar.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Jammerbugts tyske ejer, som ifølge TV 2 Nord torsdag var til stede i Pandrup, hvor han holdt møde med spillertruppen. Flere spillere har endnu ikke fået udbetalt løn for marts, og Spillerforeningen har sendt et påkrav til Klaus-Dieter Müller. Det giver den tyske ejer indtil lørdag til at få styr på udbetalingerne. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.