Storebror dømmer tysk tennisstjerne ude af Wimbledon

Alexander Zverev kan godt skyde en hvid pil efter at komme til Wimbledon i år, siger hans bror, Mischa Zverev.

Alexander Zverev pådrog sig en voldsom ankelskade i French Open-semifinalen mod Rafael Nadal. <i>Tomas Stevens/Ritzau Scanpix</i>

Alexander Zverev pådrog sig en voldsom ankelskade i French Open-semifinalen mod Rafael Nadal. Tomas Stevens/Ritzau Scanpix

Det bliver ikke til grand slam-tennis på græs for tyske Alexander Zverev i 2022. Den 25-årige stjernespiller kan nemlig godt opgive håbet om at komme Wimbledon i London, siger hans storebror, Mischa Zverev.

Det skriver det tyske nyhedsbureau dpa.

Tyskeren ligger i øjeblikket nummer tre på verdensranglisten, og han gjorde også god figur i den seneste grand slam-turnering, French Open, inden en grim skade sendte hans modstander - og senere turneringsvinder - Rafael Nadal i finalen.

I duellen, hvor Nadal sendte andet sæt ud i tiebreak, vred Zverev voldsomt om på anklen, og tyskeren skreg af smerte. Han måtte køres ud af banen til behandling, men det stod snart klart, at han ikke kunne fortsætte.

Zverev skrev tirsdag aften på Instagram, at lægerne havde bekræftet, at tre ledbånd i hans højre ankel var revet over.

Han blev opereret i anklen tirsdag morgen.

- For at komme tilbage til turneringerne så hurtigt som muligt, for at sikre at alle ledbånd heler ordentligt og for at sikre fuld stabilitet i min ankel, var en operation det bedste valg.

- Vi har alle vores rejse i livet. Det her er min. Næste uge når jeg en placering på verdensranglisten som nummer to - karrierens højeste, lyder det fra Zverev.

Dermed er tyskeren altså ikke en realistisk mulighed til Wimbledon, siger hans bror.

- Hvis det bare var ét eller to ledbånd, som var blevet revet over, kunne han løbe igen, siger broren.

- Hvis det er mange ledbånd, kan det tage månedsvis.

En pause på flere måneder for Zverev kan ligeledes så tvivl om, hvorvidt han kan deltage i årets sidste grand slam-turnering, US Open, som starter 29. august.

Wimbledon går i gang 27. juni.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden