Storspillende Strandgaard hjalp Aalborg Håndbold i DM-finalen

Fløjspilleren var aldeles forrygende i begge ender af banen i torsdagens gyser mod GOG

Foto: Martin Damgård

Foto: Martin Damgård

HÅNDBOLD:Mark Strandgaard var med til at føre kniven mod sin gamle klub GOG, da Aalborg Håndbold torsdag aften spillede sig i DM-finalen med en sejr på 33-30 i Jutlander Bank Arena.

Syv gange lynede fløjspilleren, der desuden bidrog med en stærk defensiv indsats.

- Der var en del bolde i anden halvleg, der gik min vej, og på en eller anden måde faldt jeg bare godt ind i flowet. Mine medspillere var også gode til at søge udad mod fløjen, og det spiller også ind, lyder Mark Strandgaards forklaring.

Cheftræner Stefan Madsen var mere direkte i sin skamros af højrefløjen.

- Han spillede en formidabel semifinaleserie. Han dækkede forbilledligt op, og selvom han brændte et enkelt skud, så var han bare iskold og blev ved med at køre på i angrebet.

Forleden i Gudme havde Aalborg Håndbold styr på kampen hele vejen, selvom de kun vandt med to overskydende mål. Torsdag blev det en mere åben slagudveksling, som først blev afgjort i de sidste tre minutter.

- GOG var langt bedre med i kampen, end de var dernede. De havde så også en Viktor (Hallgrimsson, red) i målet, som leverede rigtig mange redninger og holdt dem inde i opgøret lige til det sidste, siger Mark Strandgaard.

- Vi skulle bare forsøge at holde snuden i sporet, og det synes jeg også vi fik gjort hele vejen igennem. Selvom kampen bølgede frem og tilbage, følte jeg hele tiden, vi havde snor i GOG, uddyber han.

At det var Aalborg, der holdt hovedet koldt til slut, mener fløjspilleren ikke er en tilfældighed.

- Jeg tror, at den erfaring vi har fået i Europa, kommer til udslag i sådan en tæt slutfase. Vi ved jo, at vi har stået mod verdensklassehold og alligevel har holdt hovedet koldt. Samtidig giver opbakningen fra de tilbagevendte fans også vinger, og det spiller selvfølgelig også en rolle, lyder analysen fra Mark Strandgaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nordjysk by får kæmpestort amerikansk datacenter
Luk