Thisted-direktør er tavs omkring trænersag

Direktør Peter Friis vil ikke udtale sig om uoverensstemmelserne, der ligger bag bruddet med cheftræner Bo Zinck

Peter Friis er tidligere målmand i flere danske klubber. Nu sidder han i direktørstolen for Thisted FC. <i>Arkivfoto: Bo Lehm</i>

Peter Friis er tidligere målmand i flere danske klubber. Nu sidder han i direktørstolen for Thisted FC. Arkivfoto: Bo Lehm

FODBOLD:Onsdag meddelte Thisted FC, at samarbejdet med Bo Zinck indstilles.

Her begrundede direktør Peter Friis bruddet med uoverensstemmelser. Men den tidligere professionelle målmand, som i dag sidder i administrationen i Thisted, vil ikke sige yderligere om sagen, der ligger bag.

- Jeg har ikke noget at tilføje i forhold til pressemeddelelsen. Jeg kommenterer kun på det sportslige. Det har jeg besluttet med bestyrelsen, siger han.

Til gengæld vil Peter Friis gerne fortælle om den trænerjagt, som 2. divisionsklubben nu skal ud på ganske få måneder efter, at forhenværende cheftræner Bo Thomsen blev erstattet af Bo Zinck.

- Vi havde ikke regnet med, at vi skulle skifte træner den her sommer. Vi havde regnet med, at Zinck skulle føre os videre som klub og skulle tage os videre til en oprykning med tiden. Sådan blev det ikke, og så er vi gået i gang med processen i at finde rette afløser, siger direktøren.

Efter planen skal klubben have første træningspas i den nye sæson om mandagen i uge 28. Her kan de muligvis blive nødt til at hive den erfarne assistenttræner og tidligere divisionscheftræner, Henning Pedersen, frem i spidsen for holdet.

- Lige nu har vi en rutineret herre i Henning, som er i trænerteamet, og han kan sagtens starte op med holdet uden problemer. Vi vil gerne have en træner på plads så hurtigt som muligt, men stresser heller ikke over det. Det skal være den rigtige, der vil videreudvikle den her proces, siger Peter Friis.

Som tidligere skrevet erfarer Nordjyske, at uoverensstemmelserne har omdrejningspunkt i en episode til holdets afslutningsfest, hvor Bo Zinck var involveret.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.