Thisted FC løb ind i ærgerligt nederlag

Thisted FC tabte 1-2 ude mod AB i en kamp, som man vil ærgre sig over at forlade uden point

Anfører Asger Bust og Thisted FC måtte rejse hjem fra udekampen mod AB uden point. <i>Arkivfoto: Torben Hansen</i>

Anfører Asger Bust og Thisted FC måtte rejse hjem fra udekampen mod AB uden point. Arkivfoto: Torben Hansen

GLADSAXE:I den første time af opgøret mellem AB og Thisted FC var der ikke for alvor et af de to hold, der kunne påberåbe sig skuffelse over stillingen var 0-0. Ingen af de to hold formåede for alvor at sætte sig på spillet, og det var en åben slagudveksling mellem Peter Bechmanns udvalgte og de københavnske akademikere. 

Det indtryk ændrede sig fra det ene sekund til det andet, da Emil Mygind bragte AB på 1-0. Det betød, at Thisted FC forsøgte at sætte en offensiv ind i jagten på en udligning. 

Thyboerne fik presset AB tilbage på banen, men de helt oplagte scoringschancer lod vente på sig. I stedet var det AB, der slog kontra og fik tilkendt et straffespark, som Frederik Ellegaard udnyttede til at fordoble føringen. 

Med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid bragte evigt farlige Mikkel Agger noget spænding tilbage i opgøret, da han reducerede til 1-2, men efterfølgende formåede Thisted FC ikke for alvor at gøre det nervepirrende for hjemmeholdets tilskuere. Det betød, at en flok skuffede Thisted-spillere enten sank om i græsset eller opsøgte kampens dommer for en diskussion, da kampen blev fløjtet af. Under alle omstændigheder lyste skuffelsen ud af de trætte Thisted-spillere. 

- Det lignede en kamp, vi kunne have fået et point med fra, men vi bare sige, at AB lige nu har de marginaler og den skarphed, som vi for eksempel manglede i dag. Vi skabte ikke chancer nok til at kunne retfærdiggøre en sejr, men der kunne godt have været et point i den her kamp, siger Peter Bechmann. 

Han har travlt for tiden. Ikke nok med at han er midlertidig træner, så er han også sportschef, hvilket vil sige, at det er hans ansvar at finde en ny cheftræner. 

- Vi arbejder på sagen, men vi kører lidt på pumperne. Jeg er dog overbevist om, at vi nok skal finde en god løsning i løbet af en overskuelig fremtid, siger Peter Bechmann. 

Med nederlaget er Thisted FC stadig noteret for 17 point på rækkens ottendeplads. Der er fire point op til Skive på sjettepladsen, der giver adgang til oprykningsspillet, og Thisted FC har en kamp i hånden. Den spilles onsdag i Esbjerg. Her får Thisted mulighed for at hente sæsonens blot anden udesejr. 

AB - Thisted FC 2-1 (0-0)

Mål: 1-0 Emil Mygind (60. minut), 2-0 Frederik Ellegaard, straffe (75. minut), 2-1 Mikkel Agger (84. minut)

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Politi og kommune undersøger henvendelse om muligt overgreb i børnehave
Luk