Thisted FC skriver med ung duo

Calle Facius' nevø er en af de to unge spillere, som er kommet på kontrakt i Thisted FC

Ebbe Facius har allerede fået sine første divisionskampe under bæltet. Nu er han kommet på kontrakt i Thisted FC <i>Arkivfoto: Torben Hansen</i>

Ebbe Facius har allerede fået sine første divisionskampe under bæltet. Nu er han kommet på kontrakt i Thisted FC Arkivfoto: Torben Hansen

THISTED:Jeppe Dalgaard og Ebbe Facius skriver begge under på deres første kontakt med Thisted FC. Det skriver 2. divisionsklubben i en pressemeddelelse.

De kommer begge fra klubbens talentafdeling og har dermed haft deres første oplevelser i den blå-hvide trøje. Duoen har også spillet flere divisionskampe for klubben.

- De har gjort sig fortjente til det. De arbejder hårdt og godt med tingene. Det er to egne spiller, der begge er fra området af. Nu håber jeg blot, at de kan udvikle sig yderligere som spillere, udtaler Daniel Kristensen.

Begge spillere har hjemme i forsvarskæden. Jeppe Dalgaard er 21 år, mens Ebbe Facius er 20 år. 

Sidstnævnte er desuden nevø til den tidligere professionelle fodboldspiller Calle Facius, som repræsenterede AaB, Ikast og Vejle i Superligaen gennem 1990'erne og starten af 00'erne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.