Tidligere Aalborg-profil tvunget til karrierestop

En hjernerystelse sætter en stopper for Johan Jakobssons karriere

Johan Jakobsson fejrede store triumfer i Aalborg-trøjen, men nu er svenskeren tvunget til at indstille karrieren. Arkivfoto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Johan Jakobsson fejrede store triumfer i Aalborg-trøjen, men nu er svenskeren tvunget til at indstille karrieren. Arkivfoto: Michael Bygballe Michael Bygballe

HÅNDBOLD:Johan Jakobsson var en stor profil på det Aalborg Håndbold-hold, der tilbage i 2013 vandt det danske mesterskab, men nu er karrieren forbi for den svenske højreback.

Det er dog ikke en beslutning, som Jakobsson har truffet frivilligt, men fortsatte problemer med at komme sig over en hjernerystelse gør, at svenskeren har opgivet at komme tilbage på håndboldbanen.

Johan Jakobsson pådrog sig skaden for et år siden, da han var i kamp for Sverige ved EM i Kroatien.

- Det er selvfølgelig trist ikke selv at kunne beslutte, hvornår man skal stoppe. Det går så langsomt fremad, at jeg har indset, at jeg ikke kommer til at spille igen. Jeg har fortsat forhåbninger om at kunne komme tilbage og leve et normalt liv uden for håndboldbanen, siger Jakobsson til den svenske klub Sävehofs hjemmeside.

Johan Jakobsson vendte i sommeren 2017 hjem til den svenske klub efter tre år i tyske Flensburg-Handewitt, der hentede højrebacken i Aalborg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.