Trods sygdom hos profiler: AaB håber at få alle mand i kamp

AaB-træner Jacob Friis er befriet for skadesbekymringer, inden det fredag gælder de første testkampe på træningslejren i Tyrkiet

Thomas Jasper
Det var i blæsende forhold, at AaB gennemførte torsdagens træning i Tyrkiet. Foto: Torben Hansen
AaB 24. januar 2019 10:27 - Opdateret 24. januar 2019 10:45

FODBOLD: Er AaB's superligatrup draget på træningslejr i Belek i Tyrkiet med en forhåbning om sol og behagelige vejrforhold, blev de skuffet igen torsdag formiddag.

Onsdagens massive regn var erstattet af en stærk blæst på træningsbanerne ved Papillon Sports Centre i Belek.

- I dag regnede det i det mindste ikke, men for spillerne er det faktisk værre, når det blæser som i dag. Det var lidt trælst for spillerne, men som træner frøs jeg mere i går, konstaterer AaB-træner Jacob Friis.

Torsdagens træning var den sidste, inden han fredag sender sit hold i kamp for første gang under træningslejren.

Klokken 13 dansk tid skal AaB's førstehold op imod Desna fra den bedste ukrainske række, mens reserveholdet umiddelbart derefter skal stå over for Septemvri Sofia fra den bedste række i Bulgarien.

- Vi har prioriteret kampene rigtig højt hernede, og derfor er det også nogle relativt friske spillere, der kommer i kamp. Vi skal gerne se, at vi spillemæssigt tager skridt i den rigtige retning i forhold til de ting, vi løber rundt og laver og evaluerer på, siger Jacob Friis.

Torsdagens træning var uden både Jakob Ahlmann og Lucas Andersen, men Jacob Friis håber stadig at få alle spillere i kamp fredag.

- Der er ikke nogen, som vi ved ikke kan spille. Vi har lidt småsygdom hos et par stykker og vi må se, hvordan det udarter sig, men vi håber, at alle kommer i kamp i de to kampe i morgen, siger Jacob Friis.

Tema: AaB

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...