Vejgaard B.

Vejgaard delte med AaB-talenter

Lørdagens træningskamp mellem Vejgaard og AaB's U19-hold endte 1-1

Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

FODBOLD:Allerede tilbage i efteråret skulle en træningskamp mellem Vejgaard og AaB have været spillet. Den blev dog aflyst og siden flyttet til den anden side af nytår. Planen var egentlig, at 2. divisionsholdet skulle møde Superligaholdets reserver, men i stedet blev det et møde med aalborgensernes talentfulde U19-hold, der blev spillet i lørdags og endte uafgjort.

- Det blev en retfærdig 1-1 kamp, hvor vi mødte et komplet U19 ligahold forstærket med Marco Ramkilde. Vi fik løbet nogen meter og kampen bølgede lidt frem og tilbage. Vi ramte ikke vores topniveau overhovedet, langt fra, og vi havde faktisk flere spillere, som præsterede langt under det, de kan, fortalte Vejgaard-træner, Christian Flindt Bjerg.

Første mand med mål i støvlerne var netop Marco Ramkilde, der efter fire minutter bragte U19-holdet foran 1-0, før Vejgaards Mathias Andersen kort før tid udlignede til slutresultatet 1-1.

- Jeg synes ikke, at vi gik ind i duellerne, som vi plejer, og som jeg gerne ville have mine spillere til. Jeg tror også gerne, at AaB ville have haft, at vi fysisk var trådt mere i karakter. I anden halvleg havde vi mange chancer og var også mest på bolden, men AaB var giftige på deres omstillinger, som også var en konsekvens af, at vi satsede fremad, sagde Christian Flindt Bjerg.

Allerede mandag skal Vejgaard igen på græs, når holdet møder Vendsyssel FF’s reserver i endnu en træningskamp.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst