Vejgaard B.

Vejgaard vandt intenst lokalopgør

Der blev gået til stålet, da Vejgaard slog Nørresundby 5-1 i en træningskamp

Vejgaards cheftræner var rigtig godt tilfreds med den disciplin, han så fra sine spillere i træningskampen mod Nørresundby. Arkivfoto: Henrik Bo

Vejgaards cheftræner var rigtig godt tilfreds med den disciplin, han så fra sine spillere i træningskampen mod Nørresundby. Arkivfoto: Henrik Bo

FODBOLD:Efter et 0-3 nederlag til Vendsyssel superligamandskab forleden, havde Vejgaard fredag aften fundet en modstander, der var lidt mere i øjenhøjde, nemlig Nørresundby FB fra danmarksserien.

Lokalopgøret endte med en 5-1 sejr til Vejgaard og indeholdte alt den intensitet, sådan en kamp skal have, fortalte Vejgaard-træner, Christian Flindt Bjerg, der både var vidne til benhårde dueller og et rødt kort fra sidelinjen.

2. divisionsholdet gik til pause foran 2-0 og udbyggede altså yderligere i anden halvleg.

- Der blev gået til stålet. Vi var fornuftige med bolden og fik sat nogle gode angreb sammen med god variation. I anden halvleg stod vi godt defensivt og tillod ikke meget udover deres scoring. Generelt synes jeg, at vi gennemførte kampen med høj kvalitet og seriøsitet, lød det fra cheftræneren, der dog også så en defensiv før pausen, som ikke helt levede op til førnævnte seriøsitet.

- I første halvleg var vi lidt naive og sløsede i vores forsvarsspil, og dét helt fra øverste til bagerste linje. Det fik vi heldigvis ændret og slækkede ikke på tempoet i kampen. Det var fedt at se, og så var det dejligt, at begge hold spillede som om, at det gjaldt mere end en træningskamp. Det skal sgu betyde noget og ikke være ligegyldigt, selvom det er en træningskamp en kold aften i februar måned, sagde Vejgaards cheftræner.

Kampfakta

Mål: 1-0 Mathias Madsen, 2-0 Mathias Madsen, 3-0 Lasse Storvang, 3-1 Rolf Toft, 4-1 Behrem Rizvic, 5-1 Behrem Rizvic

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst