Wieghorst: Irriteret på mig selv

SønderjyskE ramte AaB på kontrastød

Morten Wieghorsts tropper fejlede både både i opspillet og i skuddene på mål i søndagens kamp mod SønderjyskE. Foto: Andreas Falck <i>Foto: Andreas Falck</i>

Morten Wieghorsts tropper fejlede både både i opspillet og i skuddene på mål i søndagens kamp mod SønderjyskE. Foto: Andreas Falck Foto: Andreas Falck

FODBOLD:SønderjyskE overmandede søndag AaB. Efter efterårets første hjemmebanekamp på Aalborg Portland Park stod aalborgenserne tilbage med et nederlag på 4-1.

I begge ender af banen udviste aalborgenserne mangler, mener cheftræner Morten Wieghorst. Han roser sønderjyderne for at udnytte AaB’ernes fejl.

- Vi lavede nogle fejl, der gjorde det nemmere for SønderjyskE. Det skal vi have rettet, for vi kan ikke angribe eller forsvare på den her måde, siger Morten Wieghorst.

AaB’erne tilspillede sig store chancer ved både 1-1, 1-2 og 1-3 i kampen, men det forblev forgæves, for AaB’erne brændte for meget og satte sig selv under pres med fejlafleveringer. Derfor slog SønderjyskE til på kontra, lyder Morten Wieghorsts analyse.

- Vi skulle have flyttet bolden med mere kvalitet, siger cheftræneren.

Med det store nederlag har spillerne en stolthed at kæmpe for næste gang, mener cheftræneren. Han ser dog også på sin egen rolle i nederlagets stund.

- Jeg er irriteret på mig selv, i forhold til om jeg kunne have gjort mere for at advare om de styrker, SønderjyskE har. Der er ingen tvivl om, vi har trænet og snakket om det, men om jeg kunne gøre det bedre, bliver jeg nødt til at evaluere på, siger Morten Wieghorst.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.