Sportsmanden siger farvel

John Jørgensen sælger Sportsmann Gruppen til svensk kapitalfond.

John Jørgensens gigantiske livsværk, Sportsmann Gruppen, som blandt andet omfatter 32 butikker og en internetbutik solgt  til Nordic Capitall.
Arkivfoto: Hans Ravn

John Jørgensens gigantiske livsværk, Sportsmann Gruppen, som blandt andet omfatter 32 butikker og en internetbutik solgt til Nordic Capitall. Arkivfoto: Hans Ravn

Efter 41 år i den danske branche for sportspåklædning og tilbehør har John Jørgensen valgt at sælge sit gigantiske livsværk, Sportsmann Gruppen, som blandt andet omfatter 32 butikker og en internetbutik. - Jeg har solgt det hele til Nordic Capital, der er en svensk kapitalfond, fortæller John Jørgensen, der ikke vil fortælle hvor mange penge, han har fået ud af salget. - Selvom det har været svære overvejelser at sælge sit livsværk efter 41 fantastiske og succesfulde år, hvor vi fik opbygget en kæde af forretninger omkring store byer i Danmark, er jeg meget glad og tilfreds med handlen og med min beslutning om at afslutte på toppen, understreger han. Overdragelse med et smil Og selvom salget er farvel til en virksomhed, han har levet og åndet for, så har John Jørgensen en rigtig god fornemmelse i maven. Det hårde arbejde i fællesskab med familie og engagerede medarbejdere har ikke været forgæves. - Vi skal med dette salg også se en stor anerkendelse af vores dedikerede og strategisk velfunderede indsats på det danske sportsmarked, som købere fra udlandet har haft stort øje og interesse for igennem længere tid, siger John Jørgensen, der ikke er i tvivl om, at de nye ejere vil være med til at bringe Sportsmann Gruppen videre til nye højder. Tilbage står John Jørgensen med nye fremtidsplaner - for livet stopper ikke, selvom livsværket er givet videre. - Først skal jeg holde en meget lang ferie med min kone, Aase. Og så skal jeg ud og investere i noget nyt. Pengene skal ud at arbejde igen, lover den 68-årige erhvervsmand, der ikke har planer om pension.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.