Sportsnyheder på Twitter

Følg NORDJYSKEs sportsredaktør under EM-slutrunden

Claus Jensen er flittig på Twitter under EM. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Claus Jensen er flittig på Twitter under EM. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

KOLOBRZEG:EM-feberen er ved at tage til hos vores sportsredaktør Claus Jensen, som befinder sig i landsholdslejren i Kolobrzeg i Polen. Kan du heller ikke få nok EM-nyheder, så behøver du ikke kun at følge med her på www.nordjyske.dk/sport.Hvis du har en profil på Twitter kan du nemlig også følge Claus Jensen på hans Twitter-profil @clausjen, hvor han rapporterer om stort og småt bag kulisserne, og på den måde få nyheder om EM direkte i din helt egen nyhedsstrøm. Du er velkommen til at stille ham spørgsmål eller komme med ideer til spørgsmål han skal stille til landsholdsspillerne eller landstræner Morten Olsen.

Cykelsportsentusiast

Også NORDJYSKES sportsjournalist Søren Olsson skriver på Twitter, eller tweeter som det hedder, om sport. Det gør han på sin profil @olsson78. Søren Olsson overværer som os andre EM hjemme foran fjernsynet, og vil især tweete kommentarer under kampene. Er du særligt interesseret i de store cykelløb som Tour de France og Vuelta a Españia, så er cykelsportsentusiasten Søren Olsson manden du skal følge.Du kan desuden følge med både omkring EM og anden sport ved at følge @nordjyskesport på Twitter. Også her er du velkommen til at stille spørgsmål til os.

Emneord

På Twitter kan du i øvrigt lave en nyhedsstrøm om et emne ved at søge på et såkaldt hashtag, et emneord, og på den måde få en nyhedsstrøm om dette emne. Er du interesseret i EM set fra en dansk vinkel, så følg hashtagget #emdk, Er du mere til Tour de France, så følg hashtagget #TdFdk. Superligaen har hashtag #sldk.Når du selv tweeter om et emne, så slut dit tweet af med selv at bruge et hashtag, for eksempel #emdk, så alle andre danskere på Twitter kan følge med i hvad du skriver om EM-fodbold.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.