Squash-søstre til tops på verdensranglister

Efter Super Series-stævne i Malmø er søstrene Sarah og Mathilde Lauridsen begge nummer et på hver deres verdensrangliste

Søstrene Sarah og Mathilde Lauridsen ligger nummer et på verdensranglisten i squash for henholdsvis U15- og U17-kvinder. 

Privatfoto

Søstrene Sarah og Mathilde Lauridsen ligger nummer et på verdensranglisten i squash for henholdsvis U15- og U17-kvinder. Privatfoto

MALMØ:Det blev en god weekend for de to søstre Sarah og Mathilde Lauridsen. De to squashsspillere fra Thy Sqaush i Vestervig leverede nemlig så fine resultater ved Super Series-stævnet i Malmø, at de begge nu er indehavere af en førsteplads på verdensranglisten.

Sarah Lauridsen, der spiller i U15-rækken, gik hele vejen og vandt turneringen. Hun havde uden større problemer spillet sig frem til finalen, hvor hun mødte den stærke ukrainer Nadiia Usenko, der tidligere har været nummer et i verden. Det blev en hård kamp, der måtte ud i fem sæt, før Sarah Lauridsen kunne strække armene i vejret som U15-vinder af stævnet i Malmø. Hun slog dermed fast, at førstepladsen på verdensranglisten, som hun allerede inden turneringens sad tungt på, er helt fortjent.

Helt så godt gik det ikke for Sarahs storesøster Mathilde Lauridsen i U17-rækken, der måtte se sig slået i finalen af schweizeren Cindy Merlo efter fire sæt. I semifinalen havde Mathilde Lauridsen besejret en anden stærk schweizer, Celine Walser, i fire sæt. Andenpladsen var dog nok til, at hun også kravlede fra en tredjeplads og op på verdensranglistens førsteplads. Mathilde Lauridsen har tidligere vundet tre Super Series-stævner, mens lillesøster Sarah Lauridsens sejr i Malmø var hendes anden Super Series-triumf.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden