Fødevarer

Stadig sprælsk - trods færre medlemmer

Omkring 100 personer mødes i Thise i dag lørdag for at fejre 40 års jubilæum

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Performence-hypnotisør Martin Petersen optræder i Thise Forsamlingshus i eftermiddag.Pr-foto.

THISE:Der er omkring 100 tilmeldte børn og voksne til dagens 40 års jubilæumsfest i Manna-Thise Borgerforening, og det lyder da af noget - men alligevel er det lige i underkanten for en ambitiøs borgerforening.

- Vi havde faktisk håbet på det dobbelte, altså omkring 200, siger Inge Løgtholt, der er medlem af bestyrelsen i Manna-Thise Borgerforening.

Den skuffende tilmelding har medført, at festivitasen i dag er rykket fra multihuset til Thise Forsamlingshus.

Der er ellers linet et ganske fint program op til jubilæumsdagen, og man kan deltage kvit og frit, hvis man er medlem af borgerforeningen.

Klokken 15 er der kaffebord, og halvanden time senere er der underholdning ved Martin Petersen, der har optrådt med hypnose i DR3-programmet ”Fuckr med din hjerne”.

Forhåbentlig opfører folk sig ikke alt for underligt efter hans optræden ...og er publikum ved deres fulde fem, så kan de glæde sig til at gå ombord i pandekager i alle afskygninger, når der er aftensmad.

Legeplads og pavillon

Manna-Thise Borgerforening involverer sig i mange forskellige projekter - aktuelt er man i samarbejde med det lokale menighedsråd ved at få opført en træpavillon overfor Thise Kirke.

Dermed får gå-entusiaster faciliteter, så de kan sidde og spise en madpakke efter en rask vanding i Thise Bakker. Pengene - godt 100.000 kroner - er for længst doneret fra fonden Grøn Ordning i Brønderslev Kommune, og arbejdet ventes færdigt i løbet af efteråret.

Og i foråret stod borgerforeningen fadder til en ny legeplads ved det lokale klubhus. Ifølge Inge Løgtholt er det en legeplads til omkring 80.000 kroner - penge som er kommet i hus ved, at udvalgte personer, bymatadorer, hver har fået udleveret 1000 kroner, som de så gennem en årrække har fået til at yngle via forskellige projekter.

Aktiviteterne i borgerforeningen har dog ikke fået medlemstallet til at bugne - tværtimod.

Indtægterne fra kontingent er årligt faldet fra omkring 12.000 kroner til 3500 kroner, så i dag er der kun omkring et halv hundrede medlemmer.

Borgerforeningens jubilæum skulle egentlig have været holdt i foråret, men på grund af et sammenfald med et andet lokalt arrangement, så udskød man det til 6. september.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst