EMNER

Statsminister på fransk visit i Aalborg

Helle Thorning-Schmidt argumenterede for regeringens politik på S-møde

16
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Lars Pauli

AALBORG:Regeringen er ikke blevet blå.

Det var en af statsminister Helle Thorning-Schmidts pointer, da hun lørdag talte i i forbindelse med de nordjyske socialdemokraters repræsentantskabsmøde.

Cirka 150 personer deltog i mødet på AMU Nordjylland, og de kunne høre statsministeren slå fast, at regeringen fører den nødvendige politik.

- Der er intet nyt i, at de borgerlige samt Enhedslisten kritiserer os. Vi må stå på mål for det, vi tror på, lød det fra statsministeren, som blev belønnet med kraftigt bifald fra forsamlingen.

De fremmødte socialdemokrater rettede ikke en direkte kritik af regeringens linje. Men der er behov for at få forklaret regeringens politik over for vælgerne, mente flere mødedeltagere.

Politik er lykkedes

Helle Thorning-Schmidt understregede, at de tre hovedpunkter i regeringens politik har været at få styr på økonomien, at investere i ny arbejdspladser og i uddannelse samt skabe sociale forbedringer. Og det er lykkedes, mente statsministeren, som også påpegede, at der er stor forskel på den nuværende regering og en borgerlig regering.

For eksempel bliver der nu stillet krav til størrelsen af bankdirektørers lønninger, og staten får en del af indtægterne fra Nordsøolien.

- Vi har lavet en vækstplan med flere offentlige investeringer, og vi har valgt at bruge flere penge på uddannelse. Fradraget for sundhedsforsikringer er fjernet, så fællesskabet ikke betaler for, at nogle rykker foran andre i køen af patienter. Vi har lavet verdens mest ambitiøse klimaaftale, og der sker bedre beskyttelse af vores drikkevand. Der er en kæmpe forskel på os og en borgerlig regering, sagde Helle Thorning-Schmidt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.