Statsministeren dumpede det første læs jord

Udvidelsen af Hirtshals Havn sendt godt på vej af Helle Thorning-Schmidt

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HIRTSHALS:Vejret viste sig fra den pæne side - formelt set er der jo stadig vinter - da statsminister Helle Thorning-Schmidt torsdag ved middagstid satte gang i udvidelsen af Hirtshals Havn.

Statsministeren læssede det første læs jord af til det, der sammen med en ny færgevej skal give bedre tilkørselsforhold til trafikhavnen og bedre opmarchforhold.

Udvidelsen af Hirtshals Havn udgøres af et landareal på 250.000 kvadratmeter, der udover forbedringerne til færgerne indeholder erhvervsarealer til maritim industri og havnerelateret lager og produktion. De arealer, der udlægges til maritim industri, vil komme til at ligge kajnær med god mulighed for servicering af skibe med stor dybgang.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden