Brønderslev

Steffen Jensen stopper i BFC

Hot Shots atter på trænerjagt

Steffen Jensen - stopper som cheftræner. Arkivfoto

Steffen Jensen - stopper som cheftræner. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Cheftræner for BFC Vendsyssel Hot Shots elitehold, Steffen Jensen stopper med omgående virkning som træner i klubben.

- Steffen Jensen har af personlige, private årsager valgt stoppe som træner i klubben, hvilket vi naturligvis dybt beklager, udtaler formand Jeppe Bisgaard.

- Steffen Jensen har været utroligt dedikeret og inspirerende at arbejde sammen med og samtidigt har han nydt stor tillid hos både hos spillere og ledere.

- Alle beklager Steffen Jensens beslutning, men vi ved også at det ikke er en beslutning han har taget uden store overvejelser, og det har vi naturligvis respekt for.

Steffen Jensen startede som træner i klubben, efter at være blevet langtidsskadet, og han afløste klubbens daværende træner Alex Jureksson, der på rund af manglende job i Danmark, rejste tilbage til Norge.

- Steffen Jensen førte holdet frem til sejr i kampen om bronze medaljerne og forlængede samtidigt aftalen med klubben til også at omfatte sæson 2017-2018.

- Den slutter hermed i denne omgang, men vi håber at se ham tilbage i klubben på et senere tidspunkt, enten som spiller eller træner, siger Jeppe Bisgaard.

- Nu venter der nogle spændende dage for klubben, indtil trænerproblemet er løst, men spillerne er enige om at rykke sammen og få det optimale ud af situationen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.