Stjal indsamlingsbøsser fra Børnecancerfonden

30-årig mand blev også dømt for røveri mod Rema 1000

Arkivfoto <i>Lars Pauli</i>

Arkivfoto Lars Pauli

AALBORG:En 30-årig mand kunne i byretten i Aalborg ikke selv forstå, at han blandt andet havde stjålet indsamlingsbøsser fra Børnecancerfonden og Scleroseforeningen og mente, det var dumt gjort.

Men han tilstod tyverierne og blev idømt seks måneders fængsel, da han tidligere er dømt for tyveri og vold, oplyser anklager Dorte Kvist Knudsen.

Det var 1. januar, at den 30-årige stjal en indsamlingsbøsse med cirka 1.200 kroner på Statoil i Nibe, og i juni gentog han tyveriet af en indsamlingsbøsse fra Netto i Aalborg.

Stjal skrabelodder

I mellemtiden havde han fra en Shell-tank i Aalborg stjålet skrabelodder til en værdi af mindst 600 kroner og forsøgt at stjæle skrabelodder fra Super Brugsen i Svenstrup, men blev opdaget af en ansat.

Desuden besøgte han i juni Røde Kors genbrugsbutik i Nørresundby, hvor han stjal en taske med mobiltelefon, høreapparat, briller, dankort og pung.

I retten kunne han ikke huske at have stjålet tasken, men da den 30-årige blev varetægtsfængslet kunne han efterfølgende vise politiet, hvor han havde smidt tasken, som blev fundet sammen med høreapparaterne.

Røvede Rema 1000

Endelig blev den 30-årige dømt for røveri mod Rema 1000 i Nørresundby, da han 9. juli stjal 1.200 kroner fra kasseapparatet. Det blev opdaget af de ansatte, som forsøgte at holde den 30-årige tilbage, men han slog en af de ansatte i ansigtet med et knytnæveslag.

Den dømte kunne erkende tyveri, men nægtede at have slået og kunne derfor ikke tilstå røveri.

Han modtog dommen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef færdig
Luk