Stor oprydning efter Knud: Rester af badehuse fundet to kilometer væk

Kæmpearbejde i gang på stranden ved Blokhus

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der flere kubikmeter sand i flere af husene.

BLOKHUS:Der har virkelig været travlt på stranden i Blokhus, efter at stormen "Knud" har forårsaget store ødelæggelser på badehusene.

Flere huse er totalt ødelagt, og nogle er ikke til at finde igen. Andre huse er meget beskadiget og fyldt med sand og vand.

Jørn Malmberg Hansen og Jane Høgh Lassen fra Gudumholm var på stranden for at tømme deres hus.

- Vores hus er væltet og har selvfølgelig taget nogen skade. Men vi kan da se på de andre huse, at vi er sluppet utrolig heldigt, siger Jane Høgh Lassen.

- Vi bor på campingpladsen i Blokhus hver sommer og benytter huset her på stranden hver dag uanset vejret. Det er hyggeligt, og det vil vi blive ved med. Nu skal huset restaureres, så det bliver klar til den nye sæson, fortæller hun.

Husene bliver kørt væk for at blive repareret.

Husene bliver kørt væk for at blive repareret.

På stranden har Jammerbugt Kommune været i gang med oprydningen med personel og maskiner. Der findes rester fra badehusene helt på den anden side af Pirup Bæk, hvilket vil sige over to kilometer nord for nedkørslen til stranden i Blokhus.

- Oprydningen foregår på lige fod med, hvad der ellers bliver skyllet på land efter en storm. Alle mindre dele bliver samlet op og kørt væk, fortæller Vej og Parkchef Jens Ørtoft fra Jammerbugt Kommune.

Hele mandag havde flere vognmænd travlt med at få de tilbageblevne huse kørt til reparation og opmagasinering. Husene skal være væk fra stranden inden30. september, og de kan komme tilbage fra 1. maj.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.