Storalarm efter eksplosion afblæst

Nordjyllands Politi afvarsler alarm og borgerne kan vende tilbage til deres boliger

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NØRRESUNDBY:Nordjyllands Politi har nu afblæst den alarm som tidligere på dagen blev varslet efter en eksplosion i en tank med kemikalier på virksomheden Hedegaard Agro på Nordre Havnegade i Nørresundby. Eksplosionen skete kl. 09.22, og hele havneområdet ved havnen var spærret af Nordjyllands Politi.

Fareområdet er nu indskrænket til syd for Syrestien i Nørresundby, og borgerne kan nu vende tilbage til deres boliger.

En tank eksploderede, og der udbrød efterfølgende brand, og det gav en del røgudvikling i nordlig retning.

Folk fra Beredskabscenter Aalborg var iført beskyttelsesdragter, da de gik ind i området omkring eksplosionsstedet, og der var en kraftig lugt, som rev i næsen.

Politiet opfordrede i første omgang folk i nærområdet nord for Hedegaard Agro til at holde sig inden døre og lukke vinduer, og Beredskabsstyrelsens sirener lød flere gange over både Nørresundby og Aalborg-området.

Ifølge Nordjyllands Politi skulle ingen være kommet alvorligt til skade ved eksplosionen, men seks ansatte på Hedegaard Agro måtte efter eksplosion sendes i bad, fordi de havde opholdt sig i nærheden af den eksploderende tank med kemikalier.

Nordjyllands Politi ved endnu ikke, hvad der for et stof som var i tanken, der eksploderede.

Men eksplosionen var voldsom, at medarbejderne på Aalborg Kommunes tekniske forvaltning, som ligger på Stigsborg Brygge omkring en kilometer borte kunne mærke rystelserne. Branden er nu helt under kontrol, oplyser Nordjyllands Politi.

Beredskabsstyrelsen i Thisted blev bedt om at assistere Beredskabscenter Aalborg i forbindelse med ulykken.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.