Suveræne Emmelie sejrede i Sverige

20-årige Emmelie de Forest, som voksede op i Nordjylland, vandt det internationale melodi grand prix

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SVERIGE:Drømmen gik i opfyldelse for 20-årige Emmelie de Forest, da hun lørdag aften vandt det internationale Melodi Grand Prix, også kaldet Eurovision, i Sverige.

Emmelie de Forest, som er vokset op i Mariager, var ganske suveræn med sin sang ”Only Teardrops”. Da pointene fra de europæiske lande blev afgivet, lagde hun sig tidligt i spidsen af konkurrencen, og forspringet blev kun større og større, som pointene strømmede ind.

Et stort pres

Den 20-årige sanger kan nu kalde sig europamester i popmusik, og hun blev hyldet af de mange danske tilskuere, der havde taget turen til Malmø.

- Det er fantastisk. Jeg er bare så glad, også fordi venner og familie altid har troet på mig, sagde den danske vinder til DR umiddelbart efter at hun havde sunget sin vindersang igen foran det begejstrede publikum.

Emmelie de Forest mente, at det var den gode melodi og sangens budskab, der var hovedårsagen til, at hun vandt.

Og hun lagde ikke skjul på, at det havde været et stort pres at være udråbt som favorit.

- Jeg har været presset og stresset, men det har også været fantastisk. Og det er fantastisk at vinde for sit land, sagde den glade vinder.

Uvist hvor finale holdes

Danmarks Radio skal nu tage stilling til, hvor den internationale finale skal holdes næste år.

To gange tidligere har Danmark været vært efter sejre i 1963 og 2000, og begge gange er grand prixet blevet holdt i København. Men spørgsmålet er, om nogle af de jyske byer kan trænge sig på, eksempelvis Herning, som har Jyske Bank Boxen, eller måske Aalborg, hvor det danske grand prix tidligere har fundet sted i Gigantium i Aalborg.

DR´s underholdningschef Jan Lagermann Lundme ville efter finalen ikke tage stilling til, hvor finale skal holdes. Det vil en række undersøgelse af potentielle finalesteder afgøre, forklarede han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.