Syge og arbejdsløse skal en tur i byrådssalen

En gruppe af kommunens svageste borgere får deres ønske opfyldt

Gruppeformand hos DF i Frederikshavn Kommune, Flemming Rasmussen, er klar til at mødes med de borgere, der er kommet i klemme i systemet.

Gruppeformand hos DF i Frederikshavn Kommune, Flemming Rasmussen, er klar til at mødes med de borgere, der er kommet i klemme i systemet.

FREDERIKSHAVN:Knap nok var tryksværten på tirsdagens udgave af NORDJYSKE tørt, før den lokale udgave af Dansk Folkeparti gik i aktion.

Gruppeformanden for DF, Flemming Rasmussen, havde læst artiklen omkring de syge og arbejdsløse, der meget gerne vil i dialog med politikerne i Frederikshavn Kommune.

- Jeg synes, det er logisk, at vi tager os af de borgere, der af forskellige årsager er kommet i klemme i systemet. Så vi vil gerne lytte, og så må vi se, hvad vi kan gøre, siger Flemming Rasmussen.

Mødet vil finde sted i byrådssalen på tirsdag 26. august, og meningen er, at repræsentanter fra de øvrige politiske partier også vil være til stede.

På kort tid er der oprettet en række netværk i Frederikshavn Kommune, hvor mennesker, der er kommet i klemme i systemet, kan få støtte og hjælp.

”Velfærd Frederikshavn”, ”Netværk for værdig behandling af syge borgere” samt ”Syg eller arbejdsløs i Frederikshavn Kommune” er navnene på de tre grupper, der altså nu får mulighed for at tale deres sag i byrådssalen.

Udover at mange borgere er utilfredse med at være ”parkeret på kontanthjælp”, er der for eksempel også frustration over kommunens sagsbehandling i forbindelse med sygdom.

- Jeg regner med, at jeg kommer til at høre om nogle af de konkrete problemer, som borgere har. I et vist omfang handler det jo dybest set om de regler, som vi politikere er med til at vedtage, siger Flemming Rasmussen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.