EMNER

Tænk dig til bedre sex

Hvis hjernen bruges rigtigt, kan den give et bedre sexliv

Hjernen kan give bedre sex, hvis den bruges optimalt. Foto: Colourbox

Hjernen kan give bedre sex, hvis den bruges optimalt. Foto: Colourbox

USA:En undersøgelse fra Brown University i USA viser, at kvinder med succes kan bruge teknikken ”mindfuldness” til at give sexlivet et løft, det skriver iVillage.com.

Mindfulness er en meditationsform, som hjælper med at fokusere på nuet, og de kvindelige testpersoner, som benyttede teknikken på Brown University i USA, kunne efter brug af teknikken hurtigere føle sig ophidsede, afslappede eller stemningsfulde, når de så erotiske fotos.

- Med mindfulness bliver du sporet ind på, hvad dine behov er, og hvordan din partner har det, så du kan agere mere optimalt, når I har sex, siger Marsha Lucas, psykoterapeut og neuropsykolog samt forfatter til bogen ’Rewire Your Brain for Love’ til iVillage.com.

Sådan bruges mindfulness

1) Fokuser på din vejrtrækning hver dag. Læg først mærke til din indånding, og føl hvordan dit bryst og din mave udvider sig. Læg derefter mærke til, hvad der sker, når du ånder ud.

2) Det optimale er ti minutters daglig træning.

3) Det bedste meditationstidspunkt er lige når du står op, så hjernen bliver klar til dagens arbejde.

4) Du vil være let at distrahere i begyndelsen, men du skal nøjes med at registrere forstyrrelsen, og vend så hurtigt tilbage til fokus på din vejrtrækning.

5) Du kan også prøve ”kropsscanning”. Her skal du bemærke hver en del af din krop. Hvis der er en kropsdel, du ikke kan mærke, så giv den ekstra opmærksomhed. Det vil forbedre dit sexliv markant, hvis du kan mærke din krop.

6) Brug mindfulness, når I har sex. Læg mærke til, hvordan alle berøringer føles. Hvis dine tanker vandrer, så led dem tilbage til nuet og din sansning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.