Tanev var ude med snøren

Peter Tanev fortalte om sit tv-program

Peter Tanev - var ude med snøren. Arkivfoto: Bente Poder <i>Bente Poder</i>

Peter Tanev - var ude med snøren. Arkivfoto: Bente Poder Bente Poder

BRØNDERSLEV:LandboNord stillede lokaler til rådighed, da Brønderslev Lystfiskeriforening havde inviteret Peter Tanev på besøg.

Formanden for Brønderslev Lystfiskeriforening, Jens Andersen, fortalte, at lystfiskerne gør meget for vandpleje og vigtigheden af, at den foregår i samarbejde med landmanden.

Jens Andersen blev efterfulgt af miljøfagchef Birgitte Thing fra LandboNord som lige ledes holdte et lille foredrag om hvad LandboNord er og landmandens interesse i vandpleje og at miljøet er i top.

Peter Tanev gjorde sin entre med et spændende foredrag om vejrfænomener, og gæsterne fik et lille indblik i vejrets forunderlige verden, det hele mixed med masser af lystfisker historier

bl.a. om hvordan tv-programmerne ”Tanev ude med snøren”, bliver lavet samt Peter Tanevs eget lystfiskerliv. Det hele blev krydret med gode humoristiske ”sidespring” og jokes.

- Det blev en vellykket aften, hvor de ca. 130 fremmødte gæster fik en fornøjelig og hyggelig aften som de sent vil glemme, fortæller kasserer i Brønderslev Lystfiskeriforening, Olfert Morville.

- Brønderslev Lystfiskeriforening som havde arrangeret foredraget, er også ganske godt tilfreds med fremmødet og at hele aftenen forløb over al forventning.

- Takket være en stor opbakning fra sponsorer, uden dem ville et sådan arrangement ikke være muligt, udtaler Olfert Morville.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.