Team Tvilling besøger Mors

Den 28. februar er der foredrag med Steen og Peder Mondrup, der løber sammen trods den ene handikap

Steen og Peder Mondrup har været ude på de lange distancer flere - her ved marathon i København. Foto: Steen og Peders galleri

Steen og Peder Mondrup har været ude på de lange distancer flere - her ved marathon i København. Foto: Steen og Peders galleri

MORS:Steen og Peder Mondrup er tvillinger, og selv om Peder er spastiker, er han hellere end gerne med, når Steen løber langdistance.

Så tager Peder nemlig turen med i en løbevogn for handikappede, og de to brødre nyder den fælles oplevelse.

Lørdag 28. februar bliver der mulighed for at opleve tvillingeparret - både som foredragsholdere og løbere. Klokken 10 er de to på plads i Musikværket på Gasværksvej i Nykøbing, når Morsø Kommune sammen med løbeklubben Pinen og Plagen står bag et kombineret arrangement. Efterfølgende er der Jernvilje-løb på cirka tre kilometer med start klokken 13.15 på Kirketorvet. Alle kan deltage.

Steen og Peder tager fem løbevogne med, og der arbejdes ifølge arrangørerne på at låne flere.

Steen og Peder har løbet flere lange distancer, og efter sit første halvmarathon, sagde Peder:

- Som vi altid har sagt: Steen har fået benene og Peder har fået hovedet, derved den perfekte kombination på en atlet med jernvilje. For første gang mærkede jeg, at være den person, jeg ser mig selv som: En almindelig deltager fremfor “en af dem i kørestol.

Tilmeldingsblanketter fås hos Morsø Kommunes hjemmeside: morsoe.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.