Tennis har penge på kistebunden

Likvid kapital på omkring en kvart million kroner i tennisklub

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SKELUND:Skelund Tennisklubs baner skal i løbet af sommeren gennemgå en omfattende renovering, og det bliver nødvendigt at lukke dem en uges tid i sommerferien.

- Der er slidt hårdt på underlaget, der efterhånden buer, og metallinjerne står højt i forhold til underlaget, siger formand for klubben, Niels Ramskov.

Forleden gjorde man baner og klubhus forårsklar, noget senere end normalt, men indtil for nogle få dagen siden har der været nattefrost, og der har ligget sne på banerne.

Økonomisk klarer klubben renoveringen uden økonomiske lommesmerter. Man har en likvid kapital på næsten en kvart million kroner, samlet stille og roligt siden klubstarten i 1991, uden at det har været nødvendigt at hæve kontingentet, der i indeværende sæson er det samme, som da man startede op.

Tennisklubben i Skelund har adskillige dygtige spillere, og førsteholdet sikrede sig i den forløbne sæson for anden gang i træk oprykning, denne gang til jyllandsserien.

- Desværre gør ændringer i turneringsform og fraflytninger, familieforøgelser og andre forhold, at vi må droppe holdet. Lidt vemodigt, når det er et af de bedste i området, siger formanden.

Klubben har netop holdt sin generalforsamling, og her var der nyvalg til Ingelise Ø. Philipsen. Bestyrelsen består desuden af Niels Ramskov, Poul Møller, Bent Roland, Birte Just og Lene Ludwig.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden