Thisted FC

TFC-anfører: Vi skal være mere farlige

Offensiven mangler det sidste i foråret, mener Allan Høvenhoff

Thisted FC haltede offensivt søndag, for chancer blev der ikke skabt nok af, mener TFC-anfører Allan Høvenhoff. Foto: Kurt Bering

Thisted FC haltede offensivt søndag, for chancer blev der ikke skabt nok af, mener TFC-anfører Allan Høvenhoff. Foto: Kurt Bering

FODBOLD:Tre kampe, to mål og et point. Forårsstarten i Thisted FC har ikke levet op til efterårets succes.

Efter 0-0 mod topholdet Vejle B i forårspremieren fulgte et nederlag på 3-2 mod HB Køge og et nederlag på 3-0 mod Esbjerg fB.

- Det er sgu lidt ærgerligt. Jeg synes, vi lagde rigtig fint ud i Vejle, med lidt held havde vi fået point mod HB Køge, og vi havde også muligheden for at komme tilbage her mod Esbjerg. Vi har haft lidt modvind her til at starte med, men vi skal kigge indad nu. Vi skal have medvinden tilbage igen, siger Allan Høvenhoff.

Mod Esbjergs nedrykkere fra Alka Superligaen haltede thyboernes spil med bolden, så snart der skulle skabes chancer. Esbjerg lukkede thyboerne dygtigt ned på Thisteds kunstgræsbane, lyder anføreren analyse.

- Jeg ville have haft nogle flere chancer. Jeg ville gerne have haft, at vi var lidt mere farlige. Vi var egentlig oppe omkring deres mål, men jeg synes ikke, vi for alvor truede dem. Vi talte om i pausen, vi skulle have flere af de farlige situationer, men det synes jeg ikke rigtig, vi fik, desværre, siger anføreren.

Midtbanemanden kalder et point efter tre kampe for "superærgerligt."

Det foreløbige resultat af at forårets pointhøst har haft et magert udbytte, er da også, at thyboernes oprykkere nu gledet ned på en fjerdeplads i 1. division, mens man kan blive indhentet af flere konkurrenter, der har en kamp i hånden. Ved vinterpausen indtog TFC andenpladsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst