TFC kæmpede sig til et enkelt point

Førsteholdet viste den fightervilje, der har været efterlyst, i søndagens kamp mod Middelfart

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:De blåstribede spillere på Thisteds førstehold har ganske givet fået en opsang siden den fæle kamp de spillede mod Kjellerup for nu 14 dage siden. Sidste uge fik de ikke mulighed for at rejse sig, da Brabrand-kampen blev aflyst, men søndag tog de imod Middelfart hjemme på Sparekassen Thy Arena.

Og der var klart en anden indstilling at spore. Spillerne kæmpede tydeligt mere for hinanden, og virkede meget mere lystne for at spille fodbold, skriver Thisted Dagblad mandag.
At kampen endte med det lidt kedelige resultat 0-0, er der to faktorer at takke for. Begge Thisteds.

Tilfreds med indsatsen

For målmand Kristian Kirk reddede vel en tre-fire 100 procents chancer fra Middelfarts angribere, som spillede en lynhurtig kant, som et ellers veletableret TFC-forsvar til tider havde meget svært ved at håndtere.

Derudover havde Thisteds offensiv vel også en tre-fire rigtig gode muligheder, men ind fik de ikke bolden.
Så uafgjort var ganske fair, omend det ligeså godt kunne have været 3-3 som 0-0.
- Overordnet set er jeg meget tilfreds med kampen. Især den indsats holdet leverer, hvor de virkelig kæmper for det, glæder mig. Middelfart er en vanskelig modstander, så jeg er ganske tilfreds med det ene point. Men mest tilfreds er jeg nu med indsatsen, fortalte cheftræner Peter ”Snak” Christensen umiddelbart efter kampen.

Offensiven lider stadig

En kamp der satte årets stadionrekord i antallet af tilskuere. 533 var mødt op, men det var også gratis at overvære de blåstribede søndag. Det forlyder det, at det også bliver til næste hjemmekamp.

Og fremadrettet tager cheftræneren både gode og slette ting med fra søndagens opgør.
- Som sagt er jeg meget glad for den indsats, der blev vist. Nu kan man se, vi kæmper for det. Men det er også retfærdigt at sige, at vores offensive spil stadig lider under manglende selvtillid. Det skal vi fortsat arbejde på, siger Peter ”Snak” Christensen.
Thisted skal i vælten igen på søndag, hvor de gæster rækkens nummer ni, Ringkøbing. Med dagens point kravler Thisted et enkelt point væk fra nedrykningsstregen, og mangler at spille en kamp i forhold til de nærmeste konkurrenter. Hvornår den udsatte Brabrandkamp spilles, er endnu uvist.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef stopper omgående på stor nordjysk virksomhed
Luk