TFC’s stime brudt

BSV havde tydeligvis mere at spille for i deres 2-1 sejr over TFC

Mathias Pedersen jagter her bolden i Thisted FC’s søndagsnederlag på 2-1 til BSV, inden han blev udskiftet med ti minutter igen. Foto: Diana Holm

Mathias Pedersen jagter her bolden i Thisted FC’s søndagsnederlag på 2-1 til BSV, inden han blev udskiftet med ti minutter igen. Foto: Diana Holm

THISTED:Thisted FC’s bedste mandskab i 2. division vest tabte søndag eftermiddag til gæsterne fra Boldklub Søllerød-Vedbæk med 2-1.

Det første nederlag i seks kampe til TFC kom efter en uinspireret indsats, hvor udeholdet skulle bruge et enkelt point for at overleve, mens TFC ikke havde det store at spille for, da man hverken kunne nå at rykke ned eller op.

- Jeg synes, vi leverede en pauver indsats i dag, siger en skuffet cheftræner for Thisted FC Peter ”Snak” Christensen, som kampen igennem måtte spejde forgæves efter den store offensive kvalitet.

Kampen var generelt ganske chancefattig, og ingen af de to målmænd blev tvunget til nævneværdige redninger før pausefløjtet.

Herefter blev kampen lidt mere livlig, da udeholdet fra BSV udnyttede et boldtab af Peter Bechmann omkring banens midte og hurtigt sendte Mads Windekilde fri i dybden mod Kristian Kirk, som kunne se sagesløs til, at gæsterne bragte sig på 1-0.

Uden skyld var målmanden dog bestemt ikke i kampens andet mål, hvor Mads Falck afsluttede højt og blødt. Kirk stod ugeneret i feltet klar til at gribe bolden, men i stedet for at holdet bolden i favnen tabte dagens TFC-keeper kuglen ind i eget net til en føring på to mål til udeholdet med blot seks minutter igen.

Derfor så det svært ud for TFC’erne, som trods et flot reduceringsmål på langskud af indskiftede Thomas Lyngs to minutter efter 2-0 scoringen ikke kunne være tilfredse.

- Det var lidt tilbage i den samme gamle skure, siger TFC’s ærgerlige cheftræner med henblik på, at man forærede modstanderen to mål. En modstander der ligesom TFC ellers ikke skabte mange chancer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.