Thisted FC

TFC-wingback: Marginaler går imod os

Tobias Mølgaard savner Thisted FC’s evne til at lukke kampe

Tobias Mølgaard og Thisted FC holdt nullet i forårspremieren mod Vejle Boldklub. Siden da har TFC lukket tre mål ind i tre kampe i træk. 

- Det er selvfølgelig tungt. Og det er noget, vi skal vænne os af med hurtigst muligt, siger Tobias Mølgaard. Arkivfoto: Peter Mørk

Tobias Mølgaard og Thisted FC holdt nullet i forårspremieren mod Vejle Boldklub. Siden da har TFC lukket tre mål ind i tre kampe i træk. - Det er selvfølgelig tungt. Og det er noget, vi skal vænne os af med hurtigst muligt, siger Tobias Mølgaard. Arkivfoto: Peter Mørk

FODBOLD:Forårets stime uden sejre fortsatte søndag for Thisted FC, fordi Nykøbing FC hev det ene point i overtiden. Dermed står TFC nu uden fuld gevinst i fire kampe. Det ærgrer thyboernes foretrukne venstre wingback, Tobias Mølgaard.

Han synes, TFC mangler de berømte marginaler og fem procent hele vejen rundt for at kunne matche efterårets succes.

- Det er de små marginaler, der går imod os, hvor de i efteråret var med os. Vi oplever lidt modgang nu. Det er skideærgerligt, når man tager en hel weekend til Nykøbing, siger Tobias Mølgaard.

I efteråret var thyboerne skarpe i begge ender af banen, mener han. Den skarphed har ikke helt været der i forårets kampe. I hvert fald ikke i begge ender af banen i en og samme kamp.

- I efteråret lukkede vi bare kampene. Der var vi bare skarpe i begge ender. Når man scorer tre mål i Nykøbing, er man også skideskarpe, men vi lukker for lette mål ind, siger wingbacken.

Søndag ramte thyboerne ikke helt efterårets niveau på indlæg og andenbolde, mener Tobias Mølgaard.

Til sidst i kampen blev det farligt, da Nykøbing FC fik lov at hælde indlæg ind i feltet, uden thyboerne formåede at holde fast i bolden. I stedet sendte man bolden væk, og så var Nykøbing i angreb igen.

- Vi har ikke fået den forløsende sejr, vi gerne vil have, for at mærke at vi er i gang igen. Foran 3-2 med 20 minutter igen dukkede det der instinkt med, at vi skal bare forsvare den hjem, måske op, siger wingbacken.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.