Theis blev første ”rullende” elev

Theis Kjelgaard startede torsdag som ny elev på Ørebroskolen. Han bliver første elev i de nye rullende klasser på skolen

Den nye elev, Theis på seks år, havde travlt fra starten med at sige goddag til alle de nye kammerater. Foto: Flemming Dahl Jensen
Ørebro 12. november 2014 13:40

ØREBRO: Torsdag 6. november var en helt speciel dag for Ørebroskolen. Her blev Theis Kjelgaard nemlig indskrevet, som ny elev i skolen, i det skolen har startet det der hedder rullende skolestart. Det er en ny skoleform, som skolen har indført, der samler børnene fra 0.-2. klasse i en stor børnegruppe. Børnene har det samme lærerteam i de første tre år.

Theis er netop fyldt seks år og kommer fra skolens børnehave (Regnbuen, red.). Det betyder han nu rykker op i 0. klasse. Forældrene, Ulrik og Tina Kjelgaard var ikke tvivl om, at Theis skulle gå i Ørebro Skole. De har selv begge gået i skolen, så for dem er det, det naturligste i verden, at han også skal gå på Ørebro Skole.

- Vi er utrolig glade for skolen. Indlæringen er fin og og børnene bliver ikke tabt i de mindre skoler, da der er hænder til at hjælpe alle, fortæller de.

Det var skoleleder Helle Nørager-Kristensen, der tog imod Theis i 0. klasse. I dagens anledning var der sat flag op. Allerede i børnehaven har Theis fået tildelt en ven fra de større klasser, som også er til stede ved indmeldelsen. Der går ikke mange minutter, så er Theis væk. Han skulle ud at lege med sine nye kammerater.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...