Thisted skal stå tidligt op

FC Helsingør bliver en hård nød i søndagens udekamp i 1. division i fodbold

Claus Jensen
Arkivfoto: Kurt Bering
Thisted FC 9. september 2018 11:02

FODBOLD: Thisted FC, der indtager en overraskende tredjeplads i NordicBet Ligaen (1. division), skal søndag på langfart til Helsingør for at møde superliganedrykkerne. Det kræver, at spillerne står meget tidligt op og absorberer en lang bustur. Men det bekymrer ikke cheftræner Bo Thomsen.

- Det har vi løst fint tidligere mod både Roskilde og Næstved, så den lange bustur i benene bliver absolut ikke nogen undskyldning. Vi skal nok være klar, fastslår han.

Det er en større udfordring for Thisted FC, at skadeslisten vokser for tiden. Og det er ikke hvem som helst, der sidder ude.

- Glenn Rask og Martin Søndergaard er helt ude af kampen, og der er desværre tvivl om flere andre af de bærende spillere, fortæller Bo Thomsen.

Thisted FC har i løbet af ugen hentet to transferfrie spillere ind i skikkelse af midtbanespilleren Casper Olesen og angriberen Aziz Essaisi. De kan begge få debut mod FC Helsingør i eftermiddag, hvis de sidste papirer kommer i orden. Der er kickoff 13.45 på Helsingør Stadion.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...