41-årig kvinde dømt: Så længe skal hun i fængsel for bedrageri

41-årig kvinde købte stort ind i andres navn og uden deres samtykke - både i forretninger og på nettet

 <i>Arkivfoto:. Bo Lehm</i>

Arkivfoto:. Bo Lehm

THY:Fire måneders ubetinget fængsel.

Sådan lød dommen i retten i Holstebro over en 41-årig kvinde fra Thy i en sag, der handlede om gentagne tilfælde af bedrageri og databedrageri over en længere årrække. Kvinden modtog dommen i sagen, der blev behandlet som en tilståelsessag.

Anklageskriftet oplister en række tilfælde, hvor den nu dømte kvinde har købt blandt andet elektronik i en fysisk butik og oprettet abonnementsaftaler i en andens navn eller købt varer til eget forbrug ved at oplyse, at det skete på vegne af en virksomhed.

I flere andre tilfælde har kvinden købt varer på nettet ved at bruge andre personers identitetsoplysninger.

- Der ses jævnligt sager af denne type, hvor andre folks identitetsoplysninger bruges uberettiget blandt andet til at foretage indkøb på nettet, siger anklager hos Midt- og Vestjyllands Politi Chr. Skov Poulsen.

Størrelsen af de beløb, der er omfattet af bedragerierne, varierer fra nogle få hundrede kroner til i et enkelt tilfælde mere end 20.000 kroner til køb af tre mobiltelefoner på afbetaling og til oprettele af abonnementsaftaler på telefonerne. Alt sammen i en anden persons navn og uden denne persons samtykke.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.