Campingplads satte omsætnings-rekord trods corona-krise - nu får den nye ejere

June og Jens Jørgen Jensen fik for syv år siden banket nyt liv i en konkursramt campingplads - fra årsskiftet får den nye ejere

June og Jens Jørgen Jensen overtog Nystrup Camping for syv år siden - nu får pladsen nye ejere

June og Jens Jørgen Jensen overtog Nystrup Camping for syv år siden - nu får pladsen nye ejere

Da June og Jens Jørgen Jensen overtog Nystrup Camping, som var gået konkurs, vidste de intet om at drive den slags virksomhed. De stod med en plads, der var lukket, og skulle starte helt fra bare bund.

Nu, syv år senere, har de lært håndværket så godt. Flere års arbejde og store investeringer i nye tiltag og forbedringer er netop blevet kronet med en pris som ”succesfuld virksomhed 2020”. FRa årsskiftet skal pladsen have nye ejere.

- Vi bliver ikke yngre, så nu er tiden kommet, hvor der skal nye kræfter til, mens vi stadig er friske og har mange gode år tilbage til at nyde tilværelsen og nye projekter i siger Jens Jørgen Jensen.

Nystrup Camping blev hurtigt surfernes tilholds sted med den nyetablerede Surf Camp hvor de kunne samles og på den måde gå hånd i hånd med de ”almindelige” campister.

År efter år er der slået omsætnings rekord og selv ikke Covid19 kunne bremse June og Jens Jørgen Jensen. Selv om tingene er gået lidt langsommere, kommer Nystrup Camping også i 2020 ud af sæsonen med endnu et rekord resultat.

- Det er derfor med stor glæde vi byder velkommen til pladsens nye ejere, som vi er overbeviste om vil drive stedet på en god og service minded måde så gæsterne fortsat får nogle skønne feriedage i Klitmøller.

De nye ejere er 35-årige Maj Fjord Nielsen, der stammer fra Ribe, og Torben Fjord Pedersen, som har rødder i Rødekro. Parret tager nu et stort spring og rykker til Klitmøller efter at have boet de sidste 15 år i København.

Maj Fjord Nielsen er uddannet i rejsebranchen og har i de seneste 15 år arbejdet på forskellige bureauer. Torben Fjord Nielsen har en baggrund som landbrugsmaskinmekaniker, men har arbejdet både som værkfører, salgschef og driftsleder.

- Vi elsker at rejse og har været jorden rundt flere gange. Vi er vilde med nye eventyr, dykker, sejler, står på ski og paddlesurfer, fortæller parret, som glæder sig til at overtage Nystrup Camping.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden