Handelsfirma åbner afdeling i Vorupør

To lokale ansat i firma, som handler med råvarer fra landbruget

Niels Hansen
Med de to lokalt ansatte, Sigrid Bruun Jakobsen (tv.) og Alexandra Suciu Sørensen, har handelsfirmaet Commoditrader etableret kontor i Vorupør.Pressefoto
Erhverv 25. april 2019 11:44 - Opdateret 25. april 2019 13:20

VORUPØR: Surfermiljøet har ført mange ting med sig til Thy og nu er der etableret en afdeling i Vorupør af firmaet Commoditrader, som har sit hovedsæde i København.

Det blev grundlagt af Ida Boesen og Julie Karl Koch Fahler, som begge i mange år har besøgt Thy gennem surfermiljøet og nu har de så besluttet, at firmaet skal etablere en afdeling i Vorupør:

- Vi har en stor kærlighed til Thy og er kommet her i små 15 år i forbindelse med surf. Så da vi besluttede os for at lave en base i Jylland for at være tættere på landbruget, var der ingen tvivl om, at det skulle være her. Vi har jo fulgt med i den enorme udvikling, der er sket i Thy, og hvis vi kan biddrage til den positive udvikling i området, og skabe nogle flere arbejdspladser til de dygtige og ambitiøse mennesker der bor heroppe, så er det jo bare et plus, fortæller Ida Boesen.

Commoditrader er en handelsplatform, hvor man kan købe og sælge korn og råvarer digitalt.

Firmaet beskriver det som ”en slags blå avis for landbruget” og blev etableret i København, hvor der også stadig er hovedsæde, men ejerne Ida Boesen og Julie Karl Koch Fahler tog for nogle måneder valget at åbne afdelingen i den gamle skole i Vorupør:

- Selvom vi er en digital virksomhed, så er det enormt vigtigt for os at være rigtig meget ude hos brugerne, for at være sikre på, at det produkt vi udvikler, rent faktisk opfylder deres behov, og ikke bare er designet bag et skrivebord i København. Og nu er der jo ikke så mange landbrug i Nordhavn i København, siger Julie Karl Koch Fahler.

Firmaet har ansat de to lokale kvinder, Sigrid Bruun Jakobsen og Alexandra Suciu Sørensen, de begge har boet i Vorupør i henholdsvis otte og tre år.

Mens Sigrid Bruun Jakobsen skal stå for firmaets kundeservice, skal kollegaen blandt andet via sin rumænske baggrund stå for Commoditraders udvidelse af markedet mod det østlige Europa.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...