Knækbrød med larver: Tjek lige mærket, før du tygger

Produktet er uegnet som fødevare og bør kasseres, lyder rådet fra Fødevarestyrelsen

Har du en pose af de særlige knækbrødssnacks fra Nordty A/S, skal  de ud. De er ikke egnet til menneskeføde <i>Arkivfoto: Kim Dahl Hansen</i>

Har du en pose af de særlige knækbrødssnacks fra Nordty A/S, skal  de ud. De er ikke egnet til menneskeføde Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Hvis du lige har stillet i indkøbsposen fra dig og er ved at gøre klar til en hyggelig aften med lækkerier på sofabordet og film i flimmeren, så gør lige dig selv den tjeneste at tjekke, om du også fik puttet knækbrødssnacks i posen.

I hvert fald hvis knækbrødene er leveret af Nordthy A/S.

Den nordjyske fødevaregrossist har fredag tilbagekaldt et parti knækbrødssnacks, som er solgt i bagerudsalg i Coop-butikker over hele landet. Der er tale om Coop Bager knækbrødssnacks fra Brødcooperativet, som er solgt i pakker med en nettovægt på 130 gram, der er påstemplet 20. marts som bedst før-dato.

Det oplyser Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Det er en utilsigtet fejl i produktionen, som betyder, at produktet kan indeholde insektlarver og spind fra larverne. Larverne gør skade på varen og gør samtidig produktet uegnet som fødevare, oplyser Fødevarestyrelsen og anbefaler, at produktet kasseres eller leveres tilbage til butikken, hvor det blev købt. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.