Politi: Hvem hjalp forbrændt mand efter eksplosionsbrand?

Vidne hjalp tilskadekommen person efter voldsom brand i slikbutik

Peter Witten
Branden raserede slikbutikken Thy Slik natten til 2. maj. Arkivfoto: Peter Mørk
Brandstiftelse 21. maj 2019 13:23 - Opdateret 21. maj 2019 13:33

THISTED: Midt- og Vestjyllands Politi leder efter et vidne, der hjalp en forbrændt mand kort efter den eksplosionsagtige brand i slikbutikken Thy Slik på Storegade 12 i Thisted natten til torsdag 2. maj.

Ved den voldsomme brand, som raserede slikbutikken totalt, blev en mand forbrændt i ansigtet og på hænderne. Et vidne - en anden mand - hjalp den forbrændte ved p-pladserne på havneområdet mellem pølsevognen Burgerfri og Havnegrillen/Telenor kort efter branden, som opstod 2. maj kl. 00.39.

Derefter blev den forbrændte mand hentet af en af sine bekendte i bil, og det skete i tidsrummet fra kl. 00.45-01.15.

Nu vil politiet meget gerne have kontakt til det vidne, som hjalp den forbrændte mand, inden han blev kørt væk af en bekendt.

Vidnet opfordres til at kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114. Det samme gælder andre, der kan have oplysninger i sagen.

20-årig fængslet for brand

En 20-årig mand blev 2. maj varetægtsfængslet i fire uger efter den eksplosionsagtige brand. Han sigtes for brandstiftelse under skærpende omstændigheder, men nægter sig skyldig.

Politiet efterforsker stadig butiksbranden.

Peter Witten
Det var på p-pladsen her ved havnen i Thisted, at vidnet hjalp den forbrændte mand. Foto fra Midt- og Vestjyllands Politi

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...