Fritid

Skovtur med besøg af nisser - se alle billederne

Godt 100 børn og voksne deltog i Sennels Børnehaves traditionsrige juleudflugt

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Helt præcist 102 børn og voksne deltog i den hyggelige køretur, der gik fra Sennels Børnehave ad de smalle skovveje ud til Knudsbjerg Plantage. Der skulle hele seks hestevogne til for at fragte de deltagere i skovturen. Foto: Bo Lehm © Bo Lehm

SENNELS:For 22. eller måske var det 23. år i træk drog hovedparten af Sennels Børnehaves 56 børn samt forældre, søskende og pædagoger lørdag på udflugt til Knudsbjerg Plantage.

Traditionen tro foregik køreturen i hestevogn. Hele seks vogne skulle der til for at have plads til alle de godt 100 tilmeldte.

I adstadigt tempo rullede vognene ud ad den smalle vej til plantagen. Tæt på målet fik børnene øje på nogle små nisser, der sad oppe i træerne.

- Jeg så tre nisser, fortæller Mathilde Brolev, som også havde hørt noget om, at der måske var chance for at møde julemanden i skoven på vej hjem igen.

Først gjaldt det dog om at finde mos, grene og kogler i skovbunden til juledekorationer. Magnus Munk Toft, der fulgtes med sin far Mikkel Toft, var hurtigt klar med en flot dekoration til at tage med hjem.

- Vi skal være klar til 1. december, ikke Magnus? lød det fra Mikkel Toft. Hvis Magnus skulle bestemme, måtte julepynten faktisk gerne komme op hurtigst muligt:

- Vi har ikke engang fået pyntet op endnu, lød det fra drengen.

Selv om der stadig er en måned til juleaften, så talte rygterne om julemanden sandt, viste det sig, da vognene rullede hjemad igen. Den rødklædte skikkelse dukkede op med slikposer til alle børnene.

Tilbage i børnehaven igen blev der serveret gløgg, saftevand og æbleskiver udendørs i bålhytten, inden det var tid til at drage hjem med juledekorationerne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst