Snerydning fik hård medfart på sociale medier: Nu hyldes sneheltenes indsats

3F Thy-Mors ville fejre snehelte med lagkage, efter vintertjenesten har fået mange hårde ord med på vejen på de sociale medier

Det var på alle måder ekstreme forhold, der prægede store dele af landet under snestormen 1. december.Arkivfoto.

Det var på alle måder ekstreme forhold, der prægede store dele af landet under snestormen 1. december.Arkivfoto.

THY:Det har næppe gået nogens næse forbi, hvis man ellers har logget ind på de sociale medier i løbet af den seneste uge, at snerydningen i Thisted Kommune har fået enddog vældig hård medfart.

Trods vintertjenestens mange timers kamp mod snemasserne er der stribevis af borgere, der beklager sig over føret på store som små veje.

Den negative reaktion er faldet 3F Thy-Mors så meget for brystet, at man nu går til forkamp for sneheltene.

- Vi har talt med vores tillidsrepræsentanten, og den hårde tone på de sociale medier er også noget, de snakker om blandt de ansatte i den kommunale vintertjeneste, siger Bente Kirk, faglig sekretær hos 3F Thy-Mors med ansvar for det offentlige område.

- Der har været heftig debat, og vi vil gerne bakke vintertjenesten op, for der er medarbejdere, der gør det bedst, de kan, under de vilkår, der er. De kæmper bravt for det derude, siger hun og fortsætter:

- Jeg tænker, at man godt kan føle sig lidt ked af det, eller dumpet, når man gør det bedste, man kan, under sådan nogle ekstreme forhold. Jeg synes, det er lidt synd, at man skal skældes ud på den måde, for de ansatte er også bare almindelige mennesker, der forsøger at udføre deres job under de regler, der foreligger.

Derfor havde 3F Thy-Mors planlagt at komme forbi Materielgården på Rævebakken i Vilsund med lagkage som en hyldest til sneheltene ved en seance onsdag eftermiddag.

Det lod sig imidlertid ikke gøre at gennemføre arrangementet på grund af udfordringer med planlægningen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.