Tilbage på sporet: Nordthy rejste sig

Efter sidste uges nedtur mod Skovbakken kom Nordthy tilbage på sporet mod Nibe

Nordthy viste gode takter i hjemmekampen mod Nibe.Arkivfoto: Bo Lehm

Nordthy viste gode takter i hjemmekampen mod Nibe.Arkivfoto: Bo Lehm

Nordthy IF

Nibe HK

25-15

Håndbold, 3. division herrer

SENNELS:Nordthy skulle lørdag forsøge at komme ovenpå igen efter nederlaget til Skovbakken i sidste spillerunde, da de mødte Nibe på hjemmebane i håndboldens 3. division. Thyboerne fik rejst sig med bravur, det blev nemlig til en sejr på 25-15 over Nibe.

- Vi havde nogle kortvarige udfald, men i anden halvleg kørte vi dem totalt møre, siger Nordthy-træner Kasper Boesen.

Fra starten af kampen stod Nordthy-forsvaret godt, og det medførte, at Kasper Søndergaard i målet kunne tage fra. I angrebet fandt thyboerne gode løsninger, men mod slutningen af første halvleg begyndte værterne at lave for mange fejl, hvilket gjorde, at stillingen var 13-9 til halvleg.

I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet med at være bedst, dog brændte Nordthy lidt for meget fra starten af halvlegen. Som anden halvleg skred frem, blev nibenitterne mere og mere trætte, mens Nordthy virkede til at have mest overskud. Efter en god anden halvleg vandt Nordthy med 25-15.

- Det var en ganske fornuftig kamp, og i anden halvleg løb vi dem trætte. Forsvaret stod virkelig godt, og så havde vi mange redninger, siger Kasper Boesen.

Pausestilling: 13-9

Mål: Rasmus Rokkjær 7, Benjamin Pujol 5,Frederik Holm Madsen 4, Brian Pedersen 2, Claus Dalgaard 2, Emil Skadhauge 2, Esben Thøgersen 2 og Morten Jensen 1.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Skandinavisk koncern køber ikonisk nordjysk ferieresort
Luk