Thy Erhvervsforum flytter til to adresser

Rådgivning og projektstøtte til iværksættere og det lokale erhvervsliv foregår dels fra Oticon-bygningen i Thisted og dels fra havnekontoret i Hanstholm

Lone Lærke Krog
Erhvervskonsulent Per Kristensen og administrationsmedarbejder Krista Dixen Jensen drøfter, hvordan indretningen skal være. Foto: Diana Holm
11. juli 2018 16:10

THY-HANNÆS: Thy Erhvervsforum er onsdag flyttet ud af sin base på Kai Lindbergs gade i Hanstholm.

Hovedkontoret er nu placeret i Oticon-bygningen, Tilstedvej 73, Thisted - og så er der etableret tre arbejdsstationer hos Hanstholm Havn, Auktionsgade 39, 1. th. i Hanstholm.

- Vi rykker tættere på de projekter, vi har med at gøre, lyder det fra Krista Dixen Jensen, der er administrations- og projektmedarbejder hos Thy Erhvervsforum.

Thy Erhvervsforum har sat et ambitiøst mål om at skabe et nyt fælles udviklingsforum for det lokale fødevareerhverv i Thy.

- Med etablering af et kontor i Oticon-bygningen ønsker vi at placere Thy Erhvervsforum helt centralt i forhold til etablering og drift af "Food Cluster Thy", lyder det i et brev, der for nyligt er sendt fra erhvervschef Kim Bak Kristensen til medlemmerne af Thy Erhvervsforum.

Han understreger heri, at Thy Erhvervsforum fortsat vil være til stede i Hanstholm - og yde samme service som i dag - idet Thy Erhvervsforum også her fokuserer på en række indsatsområder i tilknytning til udvidelsen af Hanstholm Havn - eksempelvis Fish Lab, det maritime service netværk og Task Force Hanstholm Havn.

Thy Erhvervsforum har i takt med udviklingen af rådgivningsopgaver fået flere ansatte de senere måneder. I dag er der udover erhvervschefen to erhvervskonsulenter, Tommy Mølgaard Siim og Per Kristensen samt markedsføringskonsulent Jette Skou-Bruun også projektkoordinator Pia Lykke Madsen - og administrationsmedarbejder Krista Dixen Jensen.

Thy Erhvervsforum stiller i øvrigt kontorfaciliteter til rådighed for Væksthus Nordjylland og medarbejdere, der er tilknyttet udviklingsprojekter i samarbejde med handelsstandsforeningerne i Thisted Kommune.

Senere på året vil der i øvrigt blive etableret en satellit i det sydlige Thy,

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...